Aperitive / Retete culinare

Aperitive pentru Craciun si Revelion

Dupa ce am facut lista cu ce este mai important pentru un meniu de Craciun, adica dulciurile :))) haideti sa vedem ce putem alege si din lista de aperitive.

loading...
Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. o multime de bunatati , felicitari !!!

  2. numai bunatati!!!

  3. pfuai cate bunatati avem aici…..Felicitari!

  4. Multumim pentru retete!!Super sunt toate!Pup!

  5. superbe aperitive!ma voi inspira si eu!Sarbatori Fericite!

  6. ce de bunatati ! nici nu stiu ce sa aleg…o imagine mai frumoasa ca cealalta !

  7. Anonymous says:

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , iar fac precum trenul :)))) nici nu stii la ce mama-soarelui sa te opresti ; multumim frumos .
    Sarbatori pline de bine se ai , moldoveanca mea draga si harnica .
    Onestiul te saluta .

  8. Si eu am incercat din ele si sant minunate,mai mult tote ies foarte bine.Te pup MIHA ,SI-TI DORESC ANU NOU FERICIT TIE SI FAMILIEI TALE-cu drag Aura din Oradea

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]