Eurocas Shop - ingrediente - materii prime cofetarie si patiserie
 
Aperitive / Retete culinare

Aperitive pentru Craciun si Revelion

Dupa ce am facut lista cu ce este mai important pentru Craciun, adica dulciurile :))) haideti sa vedem ce putem alege si din lista de aperitive.

1. Sunca de curcan

2. Vafe de cartofi cu cascaval

3. Chiftelute crocante la cuptor

4. Bulete de cartofi cu cascaval

5. Pastrama de pui

6. Toba de pui

8. Drob de pui in bacon

9. Salam de pui

10. Salata de icre

11. Piftie de cocos cu legume

12. Cosulet de ceapa cu salata Boeuf

13. Oua umplute in sos de maioneza

14. Rulada de cascaval cu branza si sunca

15. Chiftelute pe suport de portocala

16. Salata Boeuf

17. Patate Duchesse

18. Rulada de pui cu carne tocata

19. Rulouri de pui cu carnati

20. Floricele cu carne

21. Poiana cu ciuperci

22. Salata de sfecla rosie cu hrean

23. Salata de telina cu piept de pui

24. Salata de vinete cu maioneza

Va doresc spor in toate. :* :* :*

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. o multime de bunatati , felicitari !!!

  2. numai bunatati!!!

  3. pfuai cate bunatati avem aici…..Felicitari!

  4. Multumim pentru retete!!Super sunt toate!Pup!

  5. superbe aperitive!ma voi inspira si eu!Sarbatori Fericite!

  6. ce de bunatati ! nici nu stiu ce sa aleg…o imagine mai frumoasa ca cealalta !

  7. Anonymous says:

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , iar fac precum trenul :)))) nici nu stii la ce mama-soarelui sa te opresti ; multumim frumos .
    Sarbatori pline de bine se ai , moldoveanca mea draga si harnica .
    Onestiul te saluta .

  8. Si eu am incercat din ele si sant minunate,mai mult tote ies foarte bine.Te pup MIHA ,SI-TI DORESC ANU NOU FERICIT TIE SI FAMILIEI TALE-cu drag Aura din Oradea

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai multe rețete...

Branza feta marinata

Branza feta marinata

Mod de preparare Branza feta marinata: Branza feta se taie cubulete, apoi se aseaza in straturi intr-un borcan. Printre straturi punem cateii de usturoi si restul condimentelor. La sfarsit umplem borcanul cu ulei de masline. Punem capacul, apoi agitam usor borcanul si dam la frigider. Dupa vreo 2 zile este […]

Focaccia cu dulceata de ardei iute

Focaccia cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Focaccia cu dulceata de ardei iute: Intr-un castron amestecam faina cu drojdia uscata, cu zaharul si sarea. Adaugam apa si uleiul si framantam un aluat omogen, moale dar nelipicios. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. aluatul se poate prepara si la masina de paine Punem aluatul […]

Rulouri cu usturoi si parmezan

Rulouri cu usturoi si parmezan

Mod de preparare Rulouri cu usturoi si parmezan: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul de masline si apa calduta si framantam pana obtinem un aluat omogen si relativ moale. Acoperim castronul cu folie alimentara si lasam […]

Tarta cu dovlecei si branza de capra

Tarta cu dovlecei si branza de capra

Mod de preparare Tarta cu dovlecei si branza de capra: Aluat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul de masline si apa calduta si framantam pana obtinem un aluat omogen si relativ moale. Acoperim castronul cu folie […]