Briose si checuri / Retete de prajituri

Banana Bread

loading...

by Natalia

Banana Bread

Avem neveoie de:

150 g zahar
110 g unt
3 banane
2 oua
280 g faina
1 pachet praf de copt
50 g nuca macinata

Mixam untul cu zaharul,apoi adaugam ouale,

bananele pasate,

apoi restul ingredientelor.

Turnam compozitia intr-o tava de chec si coacem in cuptorul incins la 180 grade timp de 1 ora.

Lasam sa se raceasca in tava 10 minute apoi rasturnam painea pe un platou.

Foarte buna! Potrivita si pentru o gustarica. Si nu numai. ­čÖé

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. Hallo Miha,

    cunsosc Bun├Ątatea asta si chiar dac├Ą se numeste piine , este o Pr├Ąjitur├Ą foarte feine├Ą. Minunat ti-a iesit. Compliment
    salut├Ąri Jacob

  2. Multumesc tare mult Jacob!

  3. am sa incerc si eu reteta ta. Daca ai vazut pozele mele in picassa poti sa vezi reteta „pan de platano”. doar ca eu o am dintr-o carte de bucate de la robotul meu de bucatarie. poate intr-o zi am sa-mi fac si eu blogul meu dar nu stiu cand am sa ma hotarasc…
    Salutari furnicutzo gospodina…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata

Mod de preparare Briose cu fulgi de ciocolata: Intr-un bol mixam untul moale (lasat la temperatura camerei) cu un praf de sare si zaharul pana devine cremos si nu se mai simt granule de zahar. Adaugam pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare. Punem iaurtul si esenta de vanilie, apoi […]

Briose din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

Briose din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

Mod de preparare Briose din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea ferma si lucioasa. Punem peste bezea uleiul si esenta de vanilie dupa gust si amestecam usor. Presaram nuca […]

Briose cu cacao si ciocolata alba

Briose cu cacao si ciocolata alba

Mod de preparare Briose cu cacao si ciocolata alba: Ouale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare, pana se albesc si aproape ca-si tripleaza volumul. Se adauga esenta de vanilie, apoi apa minerala si uleiul putin cate putin, mixand continuu. Peste aceasta compozitie se cerne faina amestecata cu […]

Chec pufos cu cacao si portocale

Chec pufos cu cacao si portocale

Mod de preparare Chec pufos cu cacao si portocale: Mixeaza galbenusurile cu zahar, pana se albesc si devin ca o crema. Adauga treptat uleiul, sucul proaspat de portocale, coaja de portocale si esenta de vanilie. Amesteca praful de copt cu faina si cerne peste compozitie.┬áAmesteca pana se incorporeaza toata faina. […]