Aperitive / Retete culinare

Barcute cu ciuperci

loading...

Avem nevoie de:

500 g ciuperci
maioneza
usturoi
sare
piper
5 jumatati de lamaie

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.
Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.
Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de sare si piper.
Lamaile spalate le taiem in jumatate,apoi le scobim de pulpa (din care vom face o delicioasa limonada ­čśë )
Umplem jumatatile de lamaie cu amestecul de ciuperci cu maioneza si ornam cu fire de patrunjel verde.

Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. f. inspirate!felicitari!

  2. Multumesc! Te pup!

  3. Pingback: Retete de Craciun

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]