Fursecuri

Biscuiti cu ciocolata

loading...

Avem nevoie de:

6 albusuri
150 g zahar
1 cana nuca macinata
3 linguri faina
50 g ciocolata amaruie
2 linguri unt topit
1/2 lingurita scortisoara
1 plic zahar vanilat

Albusurile se bat spuma tare,cu un praf de sare.Cand spuma a devenit teapana se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana face turturi.Adaugam faina si amestecam usor cu o lingura,cu miscari de sus in jos.Apoi zaharul vanilat,scortisoara,nuca,ciocolata taiata bucatele si untul topit.

Pe o tava tapetata cu hartie de copt se pun gramajoare din acest aluat,la distanta una de cealalta.

Se dau la cuptor la foc mediu,pana se rumenesc si devin usor crocanti.

Piticilor le-au placut foarte mult,dar si la cafeaua de dimineata au mers grozav. :))

loading...

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. Foarte tare… . Tocmai ce cautam pe net niste retete de biscuiti si ai venit tu cu reteta asta minunata… nu pot sa spun decat….MULTUMESC.

  2. Cu mare placere Oana! 🙂

    Multumesc!

  3. Super delicios !!!!!!!!!!!

  4. Arata super! La gust aduc cu pricomigdalele cumva?

  5. Mltumesc Anastasia!

  6. Da Iulia,seamana f bine cu pricomigdalele! 😉

    Multumesc!

  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  8. draga Miha , te astept la mine sa ridici un premiu ! multi pupici !

  9. Multumesc Anastasia.Voi trece pe la tine,negresit! Pup!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cornulete fragede cu nuca

Cornulete fragede cu nuca

 Mod de preparare Cornulete fragede cu nuca: Untul topit partial se mixeaza cu un praf de sare, esenta de vanilie, galbenusurile si smantana pentru frisca. Se adauga praful de copt si faina putin cate putin si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul in folie alimentara si-l punem […]

Paleuri cu nuci caramelizate

Paleuri cu nuci caramelizate

Mod de preparare Paleuri cu nuci caramelizate: Paleuri: Untul topit partial se mixeaza cu zaharul, un praf de sare si esenta de vanilie pana devine ca o crema si nu se mai simt cristale de zahar. In functie de preferinta voastra se poate adauga mai mult zahar in compozitie In […]

Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Mod de preparare Cornulete cu rahat: Untul topit partial se mixeaza cu un praf de sare, coaja de portocale, galbenusurile si smantana pentru frisca. Se adauga praful de copt si faina si se framanta un aluat elastic si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit e posibil sa trebuiasca […]

Paleuri cu crema de lamaie

Paleuri cu crema de lamaie

Mod de preparare Paleuri cu crema de lamaie: Paleuri: Untul topit partial se mixeaza cu zaharul, un praf de sare si coaja de lamaie pana devine ca o crema si nu se mai simt cristale de zahar. In crema de unt adaugam ouale, unul cate unul, si mixam bine dupa […]