Dulciuri

Bomboane Raffaello

Eu aveam o alta reteta pentru bomboane Raffaello, dar astazi am incercat reteta Laurei Sava. Rezultatul e acelasi! Delicios! 😉

Raffaello

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 2-3 linguri frisca lichida
loading...

Mod de preparare Bomboane Raffaello:

Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra ,nuca de cocos, untul moale si la sfarsit smantana. Daca iese prea vascoasa compozitia, mai puteti adauga smantana. Se modeleaza bilute, pe care le tavalim prin nuca de cocos.

Eu am facut doar jumatate de portie, ca alor mei nu le place nuca de cocos. Nu-i nimic…le am pe toate numai pentru mine. :))

Lor le-am facut cu nuca macinata, din ciocolata de casa

Bomboane de casa cu lapte praf

Le-am pus frumos pe platou si l-am pus la bataie. Dar fiind amestecate,si de-un fel si de altul,cine credeti ca a fost in avantaj? :))

Raffaello

Tags: , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

13 Comentarii

  1. Frumoase ti-au iesit, cuscra…
    Eu spun ca in avantaj au fost cele cu nuca, ma rog in casa mea asa ar fi fost, dat fiind ca familionul e anticocos.

  2. In avantaj am fost eu ca am mancat si cu nuca si cu nuca de cocos…:))

  3. Buna, Miha si felicitari pt. blog !Tare frumoase ti-au iesit!

  4. Multumesc Flor! 😉

  5. Ce minunatii!!!!!!!!!!!!!! 🙂
    Te pup dulce, dulce pentru rapiditatea cu care le-ai „executat”! 😛
    Ti-au iesit minunat, felicitari!
    …si ce idee superba, cea cu bilutele de cioco „invelite” in nuca!!!
    …speciala pentru Danelutza! 😛

  6. Multumesc Laura! Cand apreciererile vin de la tine,ma simt flatata! 🙂

  7. bomboanele raffaello sunt preferatele noastre,si am gasit pana acum retete doar cu lapte condensat,ceea ce pe aici la bucuresti nu prea am vazut.am sa incerc reteta asta.
    in alta ordine de idei nu vrei sa facem schimb de blog-uri,eu te-am trecut deja la mine pe blog ? multumesc

  8. Pansy, sunt foarte bune aceste bomboane. Neaparat sa le faci. 😉

    Blogul tau este trecut in lista mea mai de demult. 🙂

  9. multumesc.am sa le fac pana la urma,desi nu stiu sincer unde o sa ajung cu atatea retete.

  10. Diana says:

    buna …lapte praf oridecare adica si cel de la copii sau este special pt bucatarie?…Felicitari pt tot ce faci am incercat ff multe dintre retetele tale si sunt super:)

  11. Simona says:

    imi poti spuen cate bucati ti.au iesit din aceasta portie?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Panna Cotta cu caramel

Panna Cotta cu caramel

Mod de preparare Panna Cotta cu caramel: Gelatina o punem la hidratat in apa rece, atat cat sa fie bine acoperita cu apa. Punem laptele, smantana pentru frisca, zaharul si semintele de vanilie intr-un vas pe foc mic si aducem la punctul de fierbere. Fierbem fara a da in clocot, […]

Trufe din lapte condensat

Trufe din lapte condensat

Mod de preparare Trufe din lapte condensat: Laptele condensat cu cacao se pune intr-o craticioara impreuna cu untul. Se pune la foc mic si amestecand continuu se fierbe (nu cred ca a durat mai mult de 5 minute) pana compozitia se ingroasa usor. Se adauga biscuitii macinati si se omogenizeaza. […]

Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Mod de preparare Papanasi prajiti: Intr-un bol amestecam branza cu zaharul, esenta de vanilie,un praf de sare si ouale. Adaugam treptat faina si praful de copt si omogenizam. Vom avea un aluat moale, usor lipicios, dar care poate fi usor de modelat. Lasam aluatul sa se „odihneasca” 10-15 minute, il […]

Crema de vanilie – reteta de baza

Crema de vanilie – reteta de baza

Mod de preparare Crema de vanilie: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga amidonul si se omogenizeaza. In loc de amidon se poate folosi faina, dar crema va trebui fiarta mai mult, sa nu ramana faina cruda Turnam laptele amestecand usor, sa […]