Briose si checuri / Retete de prajituri

Briose cu cocos

loading...
Briose cu cocos

Avem nevoie de:

3 oua
2 cutii iaurt Cremosso cu cocos
200 ml lapte
100 g zahar
50 g unt
1 plic zahar vanilat
1 lingurita praf de copt
1 lingura fulgi de cocos
1 lingura bobite de ciocolata (ochisori,cum le spune Robert)
2 cani faina

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,laptele alternat cu faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit fulgii de cocos si bobitele de ciocolata.
Se pune compozitia in formele de briose si se coace in cuptorul incins la 180 de grade timp de aproximativ jumatate de ora.
Au iesit 15 briose micute,delicioase si pufoase. 🙂

Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

8 Comentarii

  1. Buna…
    Daca esti interesata de hainute dragute la preturi mici arunca o privire in blogul meu-linkul de mai jos, rascoleste prin etichete si poate vei gasi ce iti doresti:)
    Multumesc

    http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

  2. Miha, chiar ma intrebam pe cand urmatoarele briose. 🙂 Eu am facut in ultimul timp briose de legume pentru Maria, dar nu se compara. Pupici!

  3. premii de la mine pt. voi! Va astept sa le ridicati!

  4. Schoolgirl,multumesc de invitatie. O voi onora cat de curand!

  5. Alina,briosele sunt dulcele favorit al piticilor,asa ca foarte des il fac.Se fac f usor si te poti „juca” cu ingredientele dupa bunul plac. 😉
    Te pup!

  6. Bucatarule,multumesc! Te voi vizita curand!

  7. miha,m-ai topit cu sectiunea…delicioasa!
    dar lamureste-ma ,please,unde gasesti tu hirtiute de briose?ca eu nu vad nicaieri…

  8. Alison,formele si hartiutele pentru briose le-am luat din Carrefour. 😉
    Pup!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata

Mod de preparare Briose cu fulgi de ciocolata: Intr-un bol mixam untul moale (lasat la temperatura camerei) cu un praf de sare si zaharul pana devine cremos si nu se mai simt granule de zahar. Adaugam pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare. Punem iaurtul si esenta de vanilie, apoi […]

Briose din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

Briose din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

Mod de preparare Briose din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea ferma si lucioasa. Punem peste bezea uleiul si esenta de vanilie dupa gust si amestecam usor. Presaram nuca […]

Briose cu cacao si ciocolata alba

Briose cu cacao si ciocolata alba

Mod de preparare Briose cu cacao si ciocolata alba: Ouale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare, pana se albesc si aproape ca-si tripleaza volumul. Se adauga esenta de vanilie, apoi apa minerala si uleiul putin cate putin, mixand continuu. Peste aceasta compozitie se cerne faina amestecata cu […]

Chec pufos cu cacao si portocale

Chec pufos cu cacao si portocale

Mod de preparare Chec pufos cu cacao si portocale: Mixeaza galbenusurile cu zahar, pana se albesc si devin ca o crema. Adauga treptat uleiul, sucul proaspat de portocale, coaja de portocale si esenta de vanilie. Amesteca praful de copt cu faina si cerne peste compozitie. Amesteca pana se incorporeaza toata faina. […]