Retete de prajituri / Tarte si cheesecake-uri

Brownie Cheesecake

Ieri am improvizat o reteta de Brownie Cheesecake cu ce-am gasit prin frigiderul meu… :))

Negresa cu branza

Ingrediente

  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 80 g amidon
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru crema de branza avem nevoie de: 
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 50 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • esenta de rom
loading...

Mod de preparare Brownie Cheesecake:

Blat:

Se topeste untul impreuna cu ciocolata la foc mic. Se lasa la racit. Ouale intregi se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul, praful de sare si vanilia dupa care se adauga in ciocolata topita si racita. La final se pune amidonul si praful de copt si se omogenizeaza.

Compozitie negresa cu branza

Crema de branza:

Toate ingredientele se mixeaza pana obtinem o crema de branza fina.

Crema de branza

Punem aluatul intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt, iar pe deasupra din loc in loc punem cate o lingura din crema de branza. Apoi cu o lingurita amestecam foarte putin cele 2 compozitii.

Dam la cuptor pentru jumatate de ora, la foc mediu. Lasam sa se raceasca, apoi se portioneaza.

Langa cafeaua de dimineata e absolut divina.

Negresa cu crema de branza

Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Hai sa facem schimb de linkuri
    Buna Sunt Hannah si am un director de bloguri.As dori sa facem un schim de linkuri sau de

    bannere, esti de acord? Daca da, trimite-mi un semn 🙂
    http://directordebloguri.blogspot.com
    Daca esti interesat/a de diete si slabire te invit pe blogul
    http://voislabi.blogspot.com

  2. Un mic premiu de la mine pentru tine…Ce zici? 🙂

    Weekend frumos iti doresc!

  3. pofticioasa mica,ma primesti la cafea?te pup si o duminica frumoasa!

  4. o ce buna trebuie sa fie!a mai ramas o bucatica mic,mica?

  5. Nu pot tine pasul cu tine ! Never ! o duminca placuta. Cami

  6. Hannah, voi trece pe la tine! 🙂

  7. Ralu, multumesc de premiu. Imediat voi trece sa-l ridic! Pup!

  8. Alison, cam tarziu am ajuns pe aici, dar (auto)invitatia la cafea ramane valabila. 🙂

    Pup!

  9. Mariana, nici macar o firimitura n-a mai ramas. Dar poate gasesc eu altceva care sa-ti placa! :))

  10. Cami, o saptamana buna si tie! Pup!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Prajitura turnata cu gem si nuca

Prajitura turnata cu gem si nuca

Mod de preparare Prajitura turnata cu gem si nuca: Blat: Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt. O sa avem o compozitie ca o smantana mai groasa, […]

Prajitura turnata cu visine

Prajitura turnata cu visine

Mod de preparare Prajitura turnata cu visine: Umplutura: Visinele fara samburi se amesteca cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore, pana isi lasa zeama. Se cerne amidonul deasupra, se amesteca bine si se pune cratita la foc mic, pana compozitia se leaga. Dam deoparte si lasam sa […]

Tort de inghetata de caramel si vanilie

Tort de inghetata de caramel si vanilie

Mod de preparare Tort de inghetata de caramel si vanilie: Blat de biscuiti: Biscuitii ii punem in vasul robotului de bucatarie si ii rasnim pana obtinem un pesmet foarte fin. Adaugam zaharul vanilat si untul topit si mixam inca putin, pana obtinem o compozitie ca niste firimituri. Rasturnam intr-o tava […]

Prajitura turnata cu branza si cacao

Prajitura turnata cu branza si cacao

Mod de preparare Prajitura turnata cu branza si cacao: Pentru blat: Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt. O sa avem o compozitie ca o smantana mai […]