Aperitive / Retete culinare

Ciuperci boieresti

loading...

Avem nevoie de:

* 1/2 piept de pui
* 6 ciuperci proaspete mari
* 1 morcov
* 4 catei usturoi
* 3-4 linguri suc de rosii
* 1 ou
* sare si piper
* patrunjel verde
* 50 g cascaval

Pieptul de pui l-am robotit :), apoi l-am amestecat cu morcovul, usturoiul si coditele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.

„Palariile” ciupercilor le-am pus intr-un vas termorezistent,

le-am umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. :))

Acoperim cu cascaval ras,

stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Reteta incercata si de Ilda:

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Draga Miha, maine ma boieresc si eu, ca tare fain mai arata ciupercutele tale !!!!
    Mi-ai facut o poftaaaaa, de numa!
    Puuup si o Duminica faina sa ai!

  2. Ce bine arata ciupercile astea, Miha! Si mai ales daca sint cu carne, la noi ar avea succes garantat! :))
    Uite n-am luat niciodata ciuperci mari, o sa iau acum, sa fac si eu reteta asta.

  3. Trebuia sa le denumesti „cusma boierului”… suna mai… sexy… Cred ca sint tareee bune… Acum ce ma fac n-am nici ciuperci, nici piept de pui prin congelator… of, of…

  4. Nu am cuvinte sa-ți zic ce poftă mi-ai făcut… Pare delicios

  5. Apetisante. Am facut si eu, dar nu asa. Voi incerca so varianta ta

  6. Une version très savoureuse.
    Bravo.

  7. Ciupercutele astea boieresti 🙂 ai idee cu ce garnitura sau salata ar merge?

  8. O.C cred ca o garnitura de orez ar fi foarte potrivita. 🙂

  9. Anonymous says:

    arata excelent si cred ca si gustul trebuie sa fie nemaipomenit si chiar ca sint boieresti pt ca sint de efect dai gata musafirii cu ele merci Miha pt reteta asta

  10. Anonim, cu mare placere. Ma bucur ca-ti plac „boieroaicele” :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]