Aperitive / Retete culinare

Cosulete cu ciuperci

loading...
Cosulete cu ciuperci

* portocale
* ciuperci
* cascaval
* sunca de pui
* telemea
* sare si piper

Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea.

Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.

Foarte bune si aromate.

Sursa

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

11 Comentarii

  1. Ce grozava idee!
    Arata minunat si îmbietor!
    Am s-o preiau,ca si asa fac mult shake cu portocale si arunc cojile!
    Mulțumesc si te pup!

  2. Esta receta me ha encantado, se ve muy curiosa y los ingredientes son excelentes. Saludos

  3. Miha, permite-mi sa te adaug in blogroll la mine, retetele tale dulci ma dau pe spate!:) Da o fuga si pe la mine daca iti face placere.

  4. Da, chiar e interesanta ideea…

  5. Pai mananci si coaja? Daca da, cum ramane cu chimicalele…???

  6. Lavinia, ramane la latitudinea fiecaruia daca mananca sau nu cosuletul. :))
    Oricum nu prea mai e comestibil, ca se usuca la copt, dar cine doreste e liber sa incerce.

  7. Andreea, iti multumesc de aprecieri si de faptul ca doresti sa ma adaugi in blogroll-ul tau.

  8. Multumesc Mariana!
    Si mie mi-a parut tare intresanta ideea atunci cand am vazut-o la Adi. La fel ca si tine, arunc multe coji, caci bem suc de portocale aproape zilnic.

  9. saludo, Jose Manuel.

  10. Multumesc Niko!

  11. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe „Adauga blog-ul tau”.

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]