Cotlet de porc in crusta de condimente

loading...

Iata-ne ajunsi si in week-end. O buna ocazie sa incingem cuptorul pentru o friptura de porc delicioasa. O fi vara si cald…si-or fi ele bune si legumele, dar parca tot mai bun e porcu’ :)))


cotlet de porc (nu mai stiu exact cat a cantarit, sa fi fost vreun kil)

1 lingura miere
1 lingura ulei cu busuioc
1 lingura sos de soia
1 lingura boia de ardei
1 lingurita sare
fulgi de ardei iute
jumatate pahar cu vin

1 lingura boabe de piper mozaic
1 lingura boabe de mustar
1 lingura boabe coriandru

Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie.

Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul,sosul de soia, boiaua de ardei, sarea si cativa fulgi de ardei iute. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe toate partile, acoperim cu o bucata de folie si dam la rece pentru vreo 2 ore.

Pe o bucata de folie de aluminiu amestecam boabele de piper, coriandru si mustar. Tavalim bucata de carne prin amestecul de boabe, apoi punem intr-o tava sau vas termorezistent. Turnam vinul in tava si dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 50-60 de minute, pana carnea este bine patrunsa si rumena.

Si daca tot aprindeti cuptorul va propun sa faceti si o portie de cartofi gratinati, merg de minune ca garnitura.

loading...

Comentarii prin Facebook

Comentarii

  1. Va rog sa ma iertati ca va deranjez vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol despre fetita mea Leontina Nicoleta care are nevoie urgent pentru a se opera in America in clinica din Detroit. Diagnosticul fiind retinopatie de prematuritate.
    Mai multe detaliI le gasiti pe adresa de blog: http://leontinanicoleta.blogspot.ro/
    0769244865-mama-Violeta Calin
    Va multumesc pentru sprijinul acordat.
    Astept mesajul d-voastra la adresa de e-mail violetaleontina@yahoo.com
    Va multumesc anticipat!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *