Aperitive

Crochete de pui

loading...

Avem nevoie de:

1 piept de pui
2 catei usturoi
1/2 lingurita nucsoara
sare si piper
1 lingura faina
2 oua
4 linguri pesmet

Pieptul de pui se toaca impreuna cu 1 ou,faina,usturoi,nucsoara,sare si piper.

Cu mainile umede se formeaza bastonase din aceasta compozitie.

Bastonasele le trecem prin oul batut cu putina sare si piper,apoi le tavalim prin pesmet.

Se prajesc in uleiul bine incins.

Noi le-am papat simple,cu salata de rosii si paine frantuzeasca. 🙂

loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. un fel de …chicken fingers!arata super si gustu-i neaparat pe masura!te pupam,pa!

  2. Excelent si rapid de preparat!:)

  3. Imi place ca nu arata deloc uscate ! Asa DA! Te asteapta doua premii la mine. Un sfirsit de saptamina frumos Cami

  4. Ups! azi m-ai nimerit! sunt la zi de proteine animale! vreau si eu o portie, fara rosii si fara paine, please!

  5. Buna. Felicitari pentru blog, in primul rand, am gasit aici multe retete pe gustul nostru. Noi mancam cel mai adesea carne de pui, iar pe blogul tau sunt multe feluri de a-l prepara pe care o sa le incerc. O sa revin cu impresii, cat de curand. O zi frumoasa !

  6. Alison,nu stiu cum arata chicken fingers,dar o sa caut reteta. :)) Pup!

  7. Multumesc Ana Maria! Pup!

    Si…La multi ani de sf Maria! 🙂

  8. Multumesc mult Cami! O sa trec sa ridic premiile. Zilele astea am avut musafiri si am fost foarte ocupata. 🙂

    Pup!

  9. Ellis,oare azi la care zi esti?sa mai trimit portia de crochete fara rosii si fara paine? 🙂

  10. Multumesc mult Narnia!

    Ti-am facut si eu o vizita si-mi place la tine. 🙂 Sigur te voi vizita destul de des. 🙂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]