N-as putea spune ca ce va prezint acum este o reteta :))) Este doar o improvizatie de moment, pe care piticii mei au papat-o foarte bine. Si daca lor, mofturosilor de prima clasa, le-a placut, poate o sa placa si altora. 😉
500 g ficatei de pui
50 g unt
1/2 pahar de vin alb
200 g smantana
sare si piper
marar verde
busuioc
usturoi
Ficateii curatati si spalati se presara cu putin busuioc, apoi se pun intr-o tigaie impreuna cu untul.
Se acopera cu un capac si se inabusa cateva minute, apoi turnam vinul, saram si piperam dupa gust. Cand lichidul din tigaie a scazut punem smantana in care am incorporat mararul tocat marunt si usturoiul pisat. Mai dam cateva clocote, pana se omogenizeaza sosul.
Se servesc calzi cu garnitura preferata. Piticii mei au vrut orez cu cascaval si sos de rosii.
5 comentarii
Interesant, poate fi foarte bun
Miha la mine pe blog te asteapta premiile din primavara 2011 !
ce arome ! un premiu te asteapta la mine pe blog
stii ca mor de pofta de cate ori te vizitez,nu-i asa?
Multumesc fetelor de aprecieri si premii. Acus plec sa le culeg. :)) :*