Fursecuri / Retete de prajituri

Fursecuri cu branza

loading...
Fursecuri cu branza

* 250 g branza de vaci
* 150 g zahar
* 200 g unt
* 2 cani faina
* 1 praf de copt
* esenta de vanilie
* gem de capsuni

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema.

Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se toarna peste crema de unt cu branza si se framanta un aluat omogen, dar lipicios. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora, pana se intareste.

Pe masa bine infainata se intinde aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime. Cu forma de floricica se taie un numar par de fursecuri. La jumatate din ele vom decupa un cerc mic, pe centrul formei.

Pe formele intregi se pune cate o 1/2 de lingurita cu gem de capsuni,

apoi se acopera cu forma decupata.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu timp de 15-20 minute, pana incep sa se aureasca.

Se lasa la racit pe un gratar, apoi se pudreaza cu zahar.

Tags: , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

11 Comentarii

  1. muy ricas y bonitas

  2. Trebe so fac, ce buna poate fi

  3. Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com

  4. ils doivent être vraiment légers et fondants ces cookies, j’aime beaucoup cette recette
    bonne soirée

  5. am sa le incerc si eu!te astept cu un premiu!

  6. ff frumoase si cred ca sunt si gustoase !hmmmm

  7. trebuie sa fie usoare si gustoase !chiar ca esti curajoasa sa faci atatea pajituri pe caldurile astea ! bravo !

  8. Foarte interesant. Eu intotdeauna lipeam cate doua dupa ce erau coapte. O sa incerc.

  9. Miamiii, ce frumusei sunt!O saptamana frumoasa

  10. acste fursecuri sunt groaznice

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cornulete fragede cu nuca

Cornulete fragede cu nuca

 Mod de preparare Cornulete fragede cu nuca: Untul topit partial se mixeaza cu un praf de sare, esenta de vanilie, galbenusurile si smantana pentru frisca. Se adauga praful de copt si faina putin cate putin si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul in folie alimentara si-l punem […]

Paleuri cu nuci caramelizate

Paleuri cu nuci caramelizate

Mod de preparare Paleuri cu nuci caramelizate: Paleuri: Untul topit partial se mixeaza cu zaharul, un praf de sare si esenta de vanilie pana devine ca o crema si nu se mai simt cristale de zahar. In functie de preferinta voastra se poate adauga mai mult zahar in compozitie In […]

Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Mod de preparare Cornulete cu rahat: Untul topit partial se mixeaza cu un praf de sare, coaja de portocale, galbenusurile si smantana pentru frisca. Se adauga praful de copt si faina si se framanta un aluat elastic si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit e posibil sa trebuiasca […]

Paleuri cu crema de lamaie

Paleuri cu crema de lamaie

Mod de preparare Paleuri cu crema de lamaie: Paleuri: Untul topit partial se mixeaza cu zaharul, un praf de sare si coaja de lamaie pana devine ca o crema si nu se mai simt cristale de zahar. In crema de unt adaugam ouale, unul cate unul, si mixam bine dupa […]