Gauffre cu cascaval

de Miha
2696 vizualizări

* 100 g unt
* 2 oua
* 1/4 lingurita sare
* 1/4 lingurita praf de copt
* 100 g faina
* 75 ml apa
* 2 linguri cascaval ras

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.

Sursa

poate vă plac și rețetele

8 comentarii

kity 21 martie 2010 - 6:38

cred ca sunt delicioasae!!
e foarte frumos noul look al bolgului!!

Răspuns
Mihaela 21 martie 2010 - 7:36

Miha, arata super!. Bravos!

Răspuns
Miha 21 martie 2010 - 11:56

Multumesc mult Kity! Pup!

Răspuns
Miha 21 martie 2010 - 11:58

Multumesc mult tiza mea Miha. 🙂

Răspuns
ONESTA30 6 aprilie 2011 - 6:47

Miha , ma disperi si cu formele astea de GAUFFRE ……………

Răspuns
Miha 6 aprilie 2011 - 6:54

Adevarul e ca e buna o forma d-asta la casa omului. :))) Pup! :*

Răspuns
Anonymous 27 martie 2012 - 20:31

buna, am facut si eu reteta asta si nu au iesit ca in poza ta. am o rugaminte, spune-mi daca cele 2 linguri de cascaval se puneau in aluat. eu asa am inteles si am facut. multumesc!

Răspuns
Miha 28 martie 2012 - 5:13

Da, cascavalul se pune in aluat.
Ce anume nu ti-a iesit? Ce s-a intamplat?

Răspuns

Lasă un răspuns