Gris cu lapte

de Miha
1958 vizualizări

* 500 ml lapte
* 60 g gris
* zahar dupa gust
* esenta de vanilie

Se pune laptele la fiert si cand da in clocot se adauga grisul in ploaie, amestecand continuu. Se adauga zaharul si vanilia.

Se amesteca incet si se fierbe pana se ingroasa, in jur de 10 minute.

Se garniseste cu dulceata, frisca, ciocolata sau cacao.

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

Naina 22 aprilie 2010 - 16:21

Miha vreau si eu o portie, ca tare bine mai arata….magie faci cu mancarurile astea….Te pup!!!

Răspuns
Cristina 23 aprilie 2010 - 5:29

Cate linguri inseamna 60 g de gris? Uneori imi iese tare grisul cu lapte ca n-am stiut niciodata cand sa ma opresc cand pun grisul.

Răspuns
Miha 23 aprilie 2010 - 6:31

Cristina, 3 linguri. 😉

Răspuns
Cristina 23 aprilie 2010 - 7:03

Multumesc! Acum am curaj sa-l fac din nou.

Răspuns

Lasă un răspuns