Prajituri / Retete de prajituri

Krem a la krem bicolor

loading...


Am plecat de la reteta originala de Krem a la krem si am mai adaugat un strat de crema de ciocolata.

Tags: , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. Yami!!!! Ce idee!!!!

  2. Am facut aseara. Concluzia? Nu mi-a placut. Crema de ciocolata, in primul rand. Are un gust puternic de cacao. Apoi chiar si fara asta, mi se pare prea mult doua creme pentru un blat asa subtire. Na, ziceam sa scriu si aici parerea mea, poate vor si alte fete (sau baieti, de ce nu) sa o faca si macar sa stie ca uite, eu am avut experienta asta. Raman totusi fan Krem a la krem pe viata.

  3. Oana,poti incerca cu 2 blaturi,daca unul ti se pare prea putin. 😉 Unul dedesupt si unul deasupra.
    Cat despre crema de cacao…ce sa zic…mie tocmai gustul intens de cacao mi-a placut…

  4. Ana says:

    Creme Ole contine grasimi vegetale hidrogenate, carboximetilcelulaza, trifosfat pentasodic… ce se intampla cu clasicul blat cu faina ? Dupa ce am facut blatul am remarcat ce scria pe punga si evident l-am aruncat pentru ca nu pot da atatea chimicale copiilor mei intr-o prajitura de casa.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Prajitura turnata cu gem si nuca

Prajitura turnata cu gem si nuca

Mod de preparare Prajitura turnata cu gem si nuca: Blat: Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt. O sa avem o compozitie ca o smantana mai groasa, […]

Prajitura turnata cu visine

Prajitura turnata cu visine

Mod de preparare Prajitura turnata cu visine: Umplutura: Visinele fara samburi se amesteca cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore, pana isi lasa zeama. Se cerne amidonul deasupra, se amesteca bine si se pune cratita la foc mic, pana compozitia se leaga. Dam deoparte si lasam sa […]

Prajitura turnata cu branza si cacao

Prajitura turnata cu branza si cacao

Mod de preparare Prajitura turnata cu branza si cacao: Pentru blat: Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt. O sa avem o compozitie ca o smantana mai […]

Rulada cu capsuni

Rulada cu capsuni

Mod de preparare Rulada cu capsuni: Umplutura de capsuni: Punem capsunile si zaharul intr-o craticioara si fierbem la foc mic, pana capsunile isi lasa zeama si se inmoaie. Dam deoparte, lasam sa se racoreasca, apoi  cu mixerul vertical pasam pana obtinem un piure fin. Lasam sa se raceasca. Blat de […]