Prajituri / Retete de prajituri

Krem a la krem bicolor

loading...


Am plecat de la reteta originala de Krem a la krem si am mai adaugat un strat de crema de ciocolata.

Tags: , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. Yami!!!! Ce idee!!!!

  2. Am facut aseara. Concluzia? Nu mi-a placut. Crema de ciocolata, in primul rand. Are un gust puternic de cacao. Apoi chiar si fara asta, mi se pare prea mult doua creme pentru un blat asa subtire. Na, ziceam sa scriu si aici parerea mea, poate vor si alte fete (sau baieti, de ce nu) sa o faca si macar sa stie ca uite, eu am avut experienta asta. Raman totusi fan Krem a la krem pe viata.

  3. Oana,poti incerca cu 2 blaturi,daca unul ti se pare prea putin. 😉 Unul dedesupt si unul deasupra.
    Cat despre crema de cacao…ce sa zic…mie tocmai gustul intens de cacao mi-a placut…

  4. Ana says:

    Creme Ole contine grasimi vegetale hidrogenate, carboximetilcelulaza, trifosfat pentasodic… ce se intampla cu clasicul blat cu faina ? Dupa ce am facut blatul am remarcat ce scria pe punga si evident l-am aruncat pentru ca nu pot da atatea chimicale copiilor mei intr-o prajitura de casa.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Prajitura cu cacao si crema de lapte

Prajitura cu cacao si crema de lapte

Daca zilele din timpul saptamanii sunt despre cornuri, cornulete, briose sau orice alta prajitura de casa ce poate fi pusa in pachetelul pentru scoala, week-endul este despre prajituri cu crema si momente de relaxare alaturi de prieteni dragi, la cafea. Prajitura cu cacao si crema de lapte este o prajitura […]

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba

Azi am pentru voi o prajitura cu nuca si crema de ciocolata alba, o reteta de care as putea spune ca m-am indragostit si pe care o voi repeta ori de cate ori voi avea ocazia 😉 O prajitura de casa, fina si delicata pe care o puteti face si […]

Prajitura din piscoturi cu caramel

Prajitura din piscoturi cu caramel

Mod de preparare Prajitura din piscoturi cu caramel: Crema pentru prajitura din piscoturi se prepara astfel: Gelatina se pune la hidratat in apa rece (atata apa cat gelatina sa fie bine acoperita) Smantana pentru frisca se mixeaza pana devine pufoasa. Nu e necesar sa fie si ferma. Intr-un castron incapator […]

Prajitura cu blat pufos si crema de ciocolata alba

Prajitura cu blat pufos si crema de ciocolata alba

E atat de simplu de facut aceasta prajitura cu blat pufos si crema de ciocolata alba si atat de buna, incat iti garantez ca o vei repeta si in saptamana urmatoare 😉 Mod de preparare Prajitura cu blat pufos si crema de ciocolata alba: Blat pufos cu nuca: De cele […]