Aperitive / Retete culinare

Mic dejun in cuib

Buna dimineata dragilor! Cred ca majoritatea dintre voi ati luat deja micul dejun, dar sa retineti ideea pentru diminetile urmatoare. :)) Sau poate pentru diseara la cina? :))

Cantitatile si ingredientele pentru mic dejun in cuib le adaptati dupa gustul si preferinta voastra.

Mic dejun in cuib de bacon

Mic dejun cu sunca si bacon

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 felii kaizer
  • 4 felii sunca de curcan
  • 4 felii de cascaval
  • 1 lingura rasa faina
  • cateva masline
  • sare si piper
  • 4 forme de sufleu de unica folosinta
loading...

Mod de preparare Mic dejun in cuib:

Formele de sufleu se ung cu unt si se imbraca cu feliile de kaizer.

Ouale se bat bine cu sare si piper, apoi se amesteca cu sunca si cascavalul taiate cubulete. Adaugam faina si omogenizam.

Turnam compozitia  in forme, ornam cu cateva feliute de masline si dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 20 de minute.

Simplu si delicios!

mic dejun

Tags: , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

14 Comentarii

  1. Super yam ,o omleta la cuptor eu am facut sambata ceva de genul acesta in tava de tarta …delicioasa…pup o zi faina iti doresc!!

  2. Foarte ingenios , imi place . Eu inca nu am luat micul dejun 😀

  3. buna idee!si deocamdata am sarit peste micul-dejun, asa ca mi-e o pofta!!!

  4. super! numai bun pt weekend!

  5. Extraordinara ideea! Felicitari!!

  6. Daca vede Iulian reteta ta de azi, mi-am aprins paie-n cap!

  7. Se rezerva pentru weekend! Multumeeeesc!!!:D
    Pupici!

  8. Foarte frumos si gustos acest mic dejun;pupici!

  9. asa da mic-dejun!

  10. Arata grozav de apetisant!

  11. As vrea sa ma trezesc toata dimineata cu asa un mic dejun! Apetisant, ramane de probat! Pupicei!!

  12. Ce grozavie de mic dejun , vreau si eu maine dimi 😉

  13. ileana says:

    I-mi plac foarte mult retetele tale(mi-am si notat cateva pt mai tarziu).O idee buna de retinut. Cred ca ai mei ar fi incantati de un astfel de mic dejun.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]