Aperitive / Mancaruri cu carne de porc / Retete culinare

Muschiulet de porc la cuptor

Pentru azi v-am adus o reteta simpla, o reteta ce o poate face chiar si un incepator in ale bucatariei. Un muschiulet de porc bine condimentat facut la cuptor, ce poate fi servit si cald cu o garnitura sau salata. Poate fi servit si rece, feliat subtire vei putea face dimineata cel mai bun sandwich 😉

Muschiulet de porc condimentat

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura boabe de coriandru
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 1 lingura boia de ardei (dulce am folosit eu, dar poate fi si picanta ori afumata)
  • fulgi de ardei iute
  • sare si piper
loading...

Mod de preparare Muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc il speli si il usuci cu un prosop de hartie.

Intr-un mojar zdrobesti putin boabele de coriandru si semintele de chimen. Adauga si restul condimentelor si amesteca-le bine.

Pune muschiuletul pe o bucata de hartie de copt si „tabaceste-l” bine cu condimente.

Muschiulet de porc condimentat

Inveleste muschiuletul in hartia de copt si strange bine la capete, pana capata o forma cilindrica ;) Pune-l intr-o tava in care ai pus „un deget” de apa si da la cuptor la foc mediu pentru cca 25 de minute. Dupa acest timp rupe hartia  si mai lasa muschiuletul la cuptor vreo 10 minute.

Cam atat! Pofta buna! 😉

Muschiulet de porc la cuptor

Tags: , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. Tare bun si gustos!

  2. Foarte bun ! 🙂

  3. Arata bine de tot muschiuletul tau! Nici mie nu-mi place carnea in sange, asa ca e reteta perfecta pentru mine. 🙂

  4. carmen says:

    buna, eu am facut aceasta reteta cu innabusitor cumparat de la quick24.ro este mult mai gustos.

  5. cata says:

    a iesit foarte bun. felicitari. recomand cu incredere reteta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]