Muschiulet de porc la cuptor

de Miha
6414 vizualizări
Muschiulet de porc condimentat

Pentru azi v-am adus o reteta simpla, o reteta ce o poate face chiar si un incepator in ale bucatariei. Un muschiulet de porc bine condimentat facut la cuptor, ce poate fi servit si cald cu o garnitura sau salata. Poate fi servit si rece, feliat subtire vei putea face dimineata cel mai bun sandwich 😉

Muschiulet de porc condimentat

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura boabe de coriandru
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 1 lingura boia de ardei (dulce am folosit eu, dar poate fi si picanta ori afumata)
  • fulgi de ardei iute
  • sare si piper

Mod de preparare Muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc il speli si il usuci cu un prosop de hartie.

Intr-un mojar zdrobesti putin boabele de coriandru si semintele de chimen. Adauga si restul condimentelor si amesteca-le bine.

Pune muschiuletul pe o bucata de hartie de copt si „tabaceste-l” bine cu condimente.

Muschiulet de porc condimentat

Inveleste muschiuletul in hartia de copt si strange bine la capete, pana capata o forma cilindrica ;) Pune-l intr-o tava in care ai pus „un deget” de apa si da la cuptor la foc mediu pentru cca 25 de minute. Dupa acest timp rupe hartia  si mai lasa muschiuletul la cuptor vreo 10 minute.

Cam atat! Pofta buna! 😉

Muschiulet de porc la cuptor

poate vă plac și rețetele

9 comentarii

Laura Nechita 18 februarie 2015 - 17:51

Tare bun si gustos!

Răspuns
Miha 18 februarie 2015 - 19:49

multumesc Laura! >:D<

Răspuns
miremirc 21 februarie 2015 - 19:34

Foarte bun ! 🙂

Răspuns
Miha 21 februarie 2015 - 23:08

multumesc Mirela >:D<

Răspuns
Gina Bradea 25 februarie 2015 - 9:47

Arata bine de tot muschiuletul tau! Nici mie nu-mi place carnea in sange, asa ca e reteta perfecta pentru mine. 🙂

Răspuns
Miha 26 februarie 2015 - 17:19

multumesc Gina >:D<

Răspuns
carmen 26 februarie 2015 - 14:02

buna, eu am facut aceasta reteta cu innabusitor cumparat de la quick24.ro este mult mai gustos.

Răspuns
cata 8 septembrie 2016 - 22:57

a iesit foarte bun. felicitari. recomand cu incredere reteta

Răspuns
Miha 9 septembrie 2016 - 10:34

multumesc 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns