Mancaruri cu legume / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Naut cu legume si carne

loading...

by Natalia

* 300 g naut
* 4 copanele de pui dezosate
* 1 ceapa
* 1 radacina patrunjel
* 1 bucata de telina
* 1 cana suc de rosii
* cimbru
* sare si piper
* patrunjel verde

Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca.

Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare.

Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cubulete), sucul de rosii si apa cat sa acopere bine totul si dam la fiert, timp de 1 ora- 1 ora si jumatate.

Cand e aproape gata potrivim gustul de sare si piper si putin cimbru.

La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.

Mancarica asta a mers de minune cu cateva turte cu iaurt. 😉

Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

14 Comentarii

  1. CE BUNE T-AU IESIT
    M ABUCUR CA TI-AU PLACUT Piramidele 🙂 sa le faci ca ff bune
    te pup

  2. Ce bine araa mancarica ta…:-)). Te pup!

  3. Mmm, chiar e bun bun, n-am mai facut de ceva timp.

  4. Miha,unde gasesc naut uscat , caci numai la conserva mi-a sarit in ochi.
    Gustul e oarecum ca de fasole?

  5. Anca, le-am trecut pe lista. 😉

    Pup!

  6. Multumesc Naina. Pupici si de la noi.

  7. Nati, nu e bun la cura? 🙂

  8. Lavinia, eu am luat de la un magazin naturist. Punguta de 500 g, dar nu mai stiu cat am dat.

  9. Si este sau nu bun la cura? 🙂
    Ca arata tare bine…

  10. n-am gatit niciodata cu naut !

  11. Ana-Maria, nu stiu daca e bun la cura. :)) Cura nu-i de mine, habar n-am de ele. :))

    Pup!

  12. Pansy, nici eu n-am gatit pana acum. Orice are un inceput! 😉

  13. am facut si eu ceva asemanator si a iesit foarte gustos.pupici Miha

  14. Nautul este bun la cura, cu conditia sa nu fie asociat cu branzeturi sau preparat prin prajire.Am plantat anul trecut in gradina, dintr-o punguta de la magazinul doctorului Pavel Chirila.A crescut fara prea multa ingrijire.E delicios.

    Mancarea cu naut:) arata voios…asadar e buna pentru cura!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Ardei copti cu smantana

Ardei copti cu smantana

Mod de preparare Ardei copti cu smantana: Ardeii copti se curata, li se scot cotoarele si se taie fasii subtiri sau cubulete, dupa preferinta. Se amesteca faina cu smantana si se dilueaza cu putin lapte, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Adaugati fasiile de ardei si puneti pe […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]