Aperitive / Retete culinare

Oua umplute cu crema de branza

Oua umplute cu crema de branza

Fie ca este vorba de oua umplute cu pateu de ficat sau oua umplute cu ton, sunt aperitive nelipsite de pe mesele de Sarbatori. Dar ce spuneti de niste oua umplute cu branza? Sunt atat de bune si se prepara atat de usor incat trebuie sa le incercati macar o data. Dureaza mai mult pana fierb ouale decat prepararea in sine :))

Oua umplute cu crema de branza

Ingrediente

  • 8 oua
  • 150 g crema de branza
  • sare si piper
  • verdeturi dupa gust (patrunjel si busuioc am pus eu)
  • 2 linguri maioneza preparata in casa

Mod de preparare Oua umplute cu crema de branza:

Ouale se fierb in apa cu sare si o lingurita de otet, timp de 15 minute. Se tin cateva minute in apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate.

Crema de branza se pune intr-un castron si se omogenizeaza cu verdeturile tocate marunt, sare si piper. Adaugam maioneza si amestecam usor cu lingura prin rasturnare. Nu omogenizam compozitia, lasam „dare” de maioneza in crema, se vor vedea frumos atunci cand umplem ouale 😉

  • Crema de branza o puteti inlocui cu branza proaspata de vaci, pe care o mixati cu putina smantana pana devine cremoasa

Punem crema intr-un posh si umplem jumatatile de albus. Se dau la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna! 😉

Oua umplute cu crema de branza

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , ,

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. elena says:

    excelente retete. fffffffff.buuuuuneeeee

  2. Anemarie Suteu says:

    Bună seara,gălbenuşurile se amestecă cu crema de brânză, nu?
    Eu pun şi o lingură de iaurt în compoziția umpluturii… îi dă un gust bun.

    • Galbenusurile le-am folosit la prepararea maionezei (pentru aceasta reteta, cat si pentru alte preparate). Se pot adauga in crema de branza, rau npare ce sa fie 😉

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]