Aperitive / Retete culinare

Oua umplute cu crema de branza

Fie ca este vorba de oua umplute cu pateu de ficat sau oua umplute cu ton, sunt aperitive nelipsite de pe mesele de Sarbatori. Dar ce spuneti de niste oua umplute cu branza? Sunt atat de bune si se prepara atat de usor incat trebuie sa le incercati macar o data. Dureaza mai mult pana fierb ouale decat prepararea in sine :))

Oua umplute cu crema de branza

Ingrediente

  • 8 oua
  • 150 g crema de branza
  • sare si piper
  • verdeturi dupa gust (patrunjel si busuioc am pus eu)
  • 2 linguri maioneza preparata in casa
loading...

Mod de preparare Oua umplute cu crema de branza:

Ouale se fierb in apa cu sare si o lingurita de otet, timp de 15 minute. Se tin cateva minute in apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate.

Crema de branza se pune intr-un castron si se omogenizeaza cu verdeturile tocate marunt, sare si piper. Adaugam maioneza si amestecam usor cu lingura prin rasturnare. Nu omogenizam compozitia, lasam „dare” de maioneza in crema, se vor vedea frumos atunci cand umplem ouale ­čśë

  • Crema de branza o puteti inlocui cu branza proaspata de vaci, pe care o mixati cu putina smantana pana devine cremoasa

Punem crema intr-un posh si umplem jumatatile de albus. Se dau la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna! ­čśë

Oua umplute cu crema de branza

Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. elena says:

    excelente retete. fffffffff.buuuuuneeeee

  2. Anemarie Suteu says:

    Bun─â seara,g─âlbenu┼čurile se amestec─â cu crema de br├ónz─â, nu?
    Eu pun ┼či o lingur─â de iaurt ├«n compozi╚Ťia umpluturii… ├«i d─â un gust bun.

    • Galbenusurile le-am folosit la prepararea maionezei (pentru aceasta reteta, cat si pentru alte preparate). Se pot adauga in crema de branza, rau npare ce sa fie ­čśë

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]