Dulciuri / Paste

Paste cu branza dulce

loading...

O reteta extrem de simpla, dar care place copiilor. Oricat m-as stradui n-am cum s-o descriu decat in cateva cuvinte. :))

* 300 g paste (de orice fel)
* 150 g branza de vaci
* 50 g unt
* zahar dupa gust
* vanilie

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in care am topit untul. Adaugam branza, zahar dupa gust ( nu mai mult de 2 linguri) si vanilia.

Amestecam continuu pana se omogenizeaza totul.

Se serveste cald.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: ,
loading...

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. Miha sa stii ca reteta asta mi-a aduce aminte de cand eram mica :)) asa de mult imi placeau ,din pacate nu ma facuto dar bine ca mi-ai amintit 🙂 thx.
    si ce bine arata :)yumyy

  2. Foarte bune aceste paste Miha, exact la fel le fac si eu…:-) Sa ai o zi buna!!

  3. Buna Miha. Chiar cautam o reteta de paste cu branza ptr copii si ieri am vazut-o in Facebook . Am o intrebare… Branza de vaci este de tip Philadelphia??? O vad in poza ca pare de uns branza. Am sa o fac ptr copiii mei. Si eu mi-am adus aminte de copilarie can am vazut-o.
    Salutari si numai bine…

  4. Mesajul acesta este ca sa pot activa casuta de comentarii… Sper sa nu te deranjeze. Un pupic , pa.

  5. Multumesc Anca! 🙂

  6. Naina, eu le fac destul de des pentru copii, le plac tare mult. 😉

    Pup!

  7. Valentina, este branza normala de vaci. Este cumparata din magazin, este la pachet, ca si untul.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Panna Cotta cu caramel

Panna Cotta cu caramel

Mod de preparare Panna Cotta cu caramel: Gelatina o punem la hidratat in apa rece, atat cat sa fie bine acoperita cu apa. Punem laptele, smantana pentru frisca, zaharul si semintele de vanilie intr-un vas pe foc mic si aducem la punctul de fierbere. Fierbem fara a da in clocot, […]

Trufe din lapte condensat

Trufe din lapte condensat

Mod de preparare Trufe din lapte condensat: Laptele condensat cu cacao se pune intr-o craticioara impreuna cu untul. Se pune la foc mic si amestecand continuu se fierbe (nu cred ca a durat mai mult de 5 minute) pana compozitia se ingroasa usor. Se adauga biscuitii macinati si se omogenizeaza. […]

Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Mod de preparare Papanasi prajiti: Intr-un bol amestecam branza cu zaharul, esenta de vanilie,un praf de sare si ouale. Adaugam treptat faina si praful de copt si omogenizam. Vom avea un aluat moale, usor lipicios, dar care poate fi usor de modelat. Lasam aluatul sa se „odihneasca” 10-15 minute, il […]

Crema de vanilie – reteta de baza

Crema de vanilie – reteta de baza

Mod de preparare Crema de vanilie: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga amidonul si se omogenizeaza. In loc de amidon se poate folosi faina, dar crema va trebui fiarta mai mult, sa nu ramana faina cruda Turnam laptele amestecand usor, sa […]