Paste / Retete culinare

Paste cu chiftelute la cuptor

loading...

Imi place sa gatesc, ca-s retete simple, ca-s retete complicate…pe toate le fac cu drag. Uneori insa, ca o fi lenea, ca o fi pana de ispiratie :)) stau proptita de usa frigiderului si pierduta ma intreb: „azi ce mancam?” :)) Si incep sa scot de acolo, ca atunci cand faci curatenie si zic…”poate o iesi ceva” :)))

Asa a fost si in cazul acestei retete. Nu e nimic complicat, dar ai mei au mancat tot-tot. Semn bun, as zice! :))


1/2 pachet spaghete

chiftelute

300 g iaurt
125 g mozzarella
2 oua
frunze de busuioc
sare si piper

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa, se trec sub un jet de apa rece si se lasa deoparte.

Intr-un castron amestecam ouale usor batute cu iaurtul. Saram si piperam dupa gust. Adaugam chiftelutele, mozzarella si frunzele de busuioc tocate. Omogenizam.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei punem spaghetele, apoi turnam deasupra compozitia cu chiftelute.

Dam la cuptor pentru vreo 40 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Pofta buna!

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. La cat de bine arata, cred si eu ca au mancat tot-tot.

    Pupici si o saptamana linistita!

  2. Foarte utila reteta , o idee buna pentru a „recicla” chiftlutele .

  3. GOSTEI MUITO, COSTUMO MAS SERVI SEPARADO, ASSIM FICA COM UM EXCELENTE ASPECTO.
    BOA SEMANA
    BBJS

  4. Imi place. Arata tare bine 🙂

  5. he, he, he, pai cum sa nu pape cand arata atat de bine, bestial! as papa si eu 😛

  6. Minunata aceasta reteta!!!

  7. Cat de apetisant arata!Bravo!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Paste cu sos de leurda

Paste cu sos de leurda

Mod de preparare Paste cu sos de leurda: Topim untul la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin, pana obtinem o compozitie subtire. Punem din nou pe foc si fierbem pana compozitia incepe sa […]

Ravioli cu ciuperci si branza

Ravioli cu ciuperci si branza

Mod de preparare Ravioli cu ciuperci si branza: Mai intai vom pregati umplutura de ciuperci: Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat punem ciupercile tocate foarte marunt si omogenizam. Amestecand din cand in cand tinem pe foc pana ciupercile se inmoaie se scade toata […]

„Tort” din cannelloni cu carne

„Tort” din cannelloni cu carne

Mod de preparare „Tort” din cannelloni cu carne: Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, pana se inmoaie. Adaugam morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici sau tocat la robot, apoi carnea tocata. Amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana se desfac bulgarasii de carne ce se formeaza. […]

Salata de paste cu avocado

Salata de paste cu avocado

Mod de preparare Salata de paste cu avocado: Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se pun la scurs intr-o strecuratoare. Aici, e pur optiunea fiecaruia daca trece sau nu pastele sub un jet de apa rece. Zic unii ca […]