Aperitive / Paste / Retete culinare

Perisoare picante

loading...

* 250 g paste stelute
* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 1 morcov
* 3-4 catei usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* 2 oua

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: ,
loading...

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. Miha, ai tot respectul meu pentru tot ce faci. Iti doresc sa petreci sarbatorile cu liniste in suflet, alaturi de oamenii dragi, sa ai tot ce ti-ai dorit si sa aveti un 2010 plin de impliniri.
    Te asteapta un premiu la mine pe blog.

    Cu drag,
    Narnia.

  2. Miha, te asteapta un premiu la mine, sa vii sa-l iei…ti-am votat si sarmaluta, cred ca am urmat pasii corecti…ti-am ales setul de 16 oale (parca), in cazul in care ai castiga….

  3. Narnia, draga mea, multumesc tare mult!

    Si voi sa aveti parte de multe impliniri in 2010 si multa sanatate!

  4. Shari, multumesc tare mult de premiu (voi trece imediat sa-l iau) si mai ales pentru votul extrem de important in batalie. :))

    Te pup cu drag!

  5. Buna Miha. Pentru ca imi plac si urmaresc mereu retetele tale vreau sa te premiez pt munca ta (dar si pt ca esti moldoveanca). Pe blogul meu te asteapta doua premii. Sarbatori fericite!

  6. Miha, cu mii de multumiri pentru reteta de turta dulce si nu numai, iti ofer doua premii.Cand ai timp, esti bine venita sa intri in posesia lor.

  7. Si la mine te asteapta un premiu! Sarbatori fericite!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]