Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Piept de pui „Cordon Bleu”

loading...
Adăugaţi o legendă

Pentru 4 snitele avem nevoie de:

1 piept impartit in 4
4 felii subtiri de sunca (eu am folosit sunca din piept de pui)
4 felii de cascaval
1 oua
faina
pesmet
sare,piper si boia de ardei iute

Bucatile de piept de pui se bat bine cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare,piper si boia.

Pe fiecare bucata de carne se pune o felie de sunca.

Si una de cascaval.

Se pliaza bucata in doua, acoperind cascavalul. Se bat putin marginile cu ciocanul pentru a lipi marginile.
Fiecare bucata se tavaleste prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare.

Se acopera bine cu pesmet,se preseaza cu mana,insistand pe margini.

Se prajesc in ulei incins.

Cand sunt rumene pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta.

Noi i-am servit simpli,cu salata verde si paine de casa.

Sursa: Laura Laurentiu

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. Uite cum fac eu pacate, imi ling buzele in vinerea mare… Iti dau bataita, ai grija saptamina viitoare sa nu te mai prezinti cu retete delicioase… Glumesc, arata foarte bine, nu am facut niciodata, dar voi incerca si varianta ta.

  2. Cuscra,am fugit sa ma ascund! :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]