Aperitive

Piept de pui umplut cu orez

loading...

Avem nevoie de:

1 piept de pui
1 cana orez
1 ceapa
1 morcov
1 ardei rosu
1 telina mica
sare si piper

Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline.

Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa,sa se umfle.

Le mai calim impreuna cateva minute,adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert „al dente”.Potrivim gustul de sare.

Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,

presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.

Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute,stropim cu putin ulei de masline,presaram cu cimbru

si dam la cuptor pana se rumenesc.

Eu am facut doar jumatate de reteta,caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez,el vrea orez cu carne. :))) Asa ca am facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.

loading...

Comentarii prin facebook

11 Comentarii

  1. Arata bine si e usor de facut. Incercam, cu prima ocazie!! Pupici!!

  2. ce bine arata!o saptamina buna!

  3. O sa incerc si eu reteta ta, pozele chiar mi-au facut pofta !

  4. Miha,super arata!Am sa fac si eu dupa reteta ta,suna foarte bine,:)….si pt ca iubim orezul sigur o sa ne placa si in varianta asta…mai,dar vroiam sa-ti zic,nu stiu cum fai tu da toate retetele tale sunt fascinante pt mine,:))…imi place tare blogul tau,in fiecare zi daca intru mai gasesc ceva fain de facut de la tine,:))..te pup…spor la bucatarit!!!
    Ps Am tot vrut sa-ti zic mai de mult toate astea dar nu am apucat…acum am avut timp de scris,hihihih…pupici multi la voi toti!

  5. Gata, le-am si facut ! Absolut delicioase.Am modificat putin reteta dupa ingredientele pe care le aveam eu, dar rezultatul a fost minunat !
    Multumesc de reteta !
    Sper ca esti de acord sa public la mine pe blog reteta modificata si sa mentionez ca ideea este a ta, impreuna cu un link catre site-ul tau.

  6. Petronela,ma bucur ca ti-a placut reteta.Tine-o bine acolo la catastif. :))) Pupici si de la noi.

  7. Multumesc Alison! O saptamana buna si tie! Pup!

  8. Multumesc mult Mirela de aprecieri! N-am nici un secret,am doar multa pasiune pentru gatit si dragoste pentru familia mea! Pup!

  9. Catalina,bineinteles ca poti publica reteta.Te pup si ma bucur tare mult ca ti-a placut!

  10. esti cea mai tare gospodina ,te urmaresc de mult si pun in practica retetele tale .arata super ,o voi incerca si pe asta

  11. Paulette, multumesc de aprecieri. Ma bucur tare mult ca pot fi o sursa de inspiratie pentru tine, in bucatarie.
    Pupici si o zi buna.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]