Dulciuri / Inghetata

Popsicles – Inghetata pe bat

Inghetata de capsuni

Hai vara hai… :)))

Cea mai simpla reteta de inghetata…Nici nu am prea multe cuvinte sa va scriu pentru ca e… tac-pac… :)))

Inghetata de capsuni

Ingrediente

  • 1 banana
  • 1/2 lamaie
  • 150 g capsuni
  • 2 linguri miere
loading...

Mod de preparare Popsicles – Inghetata pe bat:

Punem in blender banana, lamaia curatata de coaja si samburi, capsunile si mierea. Le blenduim pana obtinem un piure fin. Daca veti considera necesar mai puteti adauga miere, dupa gust.

Piureul de fructe se toarna in formele speciale de popsicle si se pun capacele cu betisoare. Se dau la congelator pentru cateva ore.

  • In cazul in care nu aveti formele speciale puteti folosi pahare de plastic de unica folosinta si betisoare, asa cum a facut Gabi. 
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Super faine si combinatia dintre capsuni si banane e foarte buna!

  2. Bun si racoritor!pupici

  3. Pfuu, ce culoare de dimineata!
    Imi vine sa ma joc:))))
    Ce faine-s formele :D.

  4. Da popsticlele alea de unde le luam? Ca vreau si eu ca eu sunt bolnava la cap cu inghetata, si vreau si eu sa imi fac.

  5. Un deliciu inghetata!!!…si formele super!!!

  6. Multumesc fetelor! Va poftesc cu drag la o inghetata! 🙂

  7. ce frumoase sunt !!!!!!

  8. daca nu mi-e cubanat, de unde ai luat formele? 🙂

  9. Dianette, formele sunt de la Decorix. M-am uitat acum la ei pe site si nu sunt, dar ei au multe chestii in catalog care nu apar si pe site. Poti intreba la ei, sunt acolo niste fete foarte dragute, cu siguranta iti vor raspunde.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Desert cu crema mascarpone

Desert cu crema mascarpone

Pentru noaptea dintre ani am ales sa fac un desert cu crema mascarpone. Dupa cate prajituri de casa am mancat la Craciun simteam nevoia de ceva lejer si racoritor. Am oscilat intre a face Lady’s Fingers, dar imi lipsea smantana sau Tiramisu, dar imi lipseau piscoturile 🙂 Pana la urma, […]

Panna Cotta cu caramel

Panna Cotta cu caramel

Mod de preparare Panna Cotta cu caramel: Gelatina o punem la hidratat in apa rece, atat cat sa fie bine acoperita cu apa. Punem laptele, smantana pentru frisca, zaharul si semintele de vanilie intr-un vas pe foc mic si aducem la punctul de fierbere. Fierbem fara a da in clocot, […]

Trufe din lapte condensat

Trufe din lapte condensat

Mod de preparare Trufe din lapte condensat: Laptele condensat cu cacao se pune intr-o craticioara impreuna cu untul. Se pune la foc mic si amestecand continuu se fierbe (nu cred ca a durat mai mult de 5 minute) pana compozitia se ingroasa usor. Se adauga biscuitii macinati si se omogenizeaza. […]

Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Mod de preparare Papanasi prajiti: Intr-un bol amestecam branza cu zaharul, esenta de vanilie,un praf de sare si ouale. Adaugam treptat faina si praful de copt si omogenizam. Vom avea un aluat moale, usor lipicios, dar care poate fi usor de modelat. Lasam aluatul sa se „odihneasca” 10-15 minute, il […]