Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pui cu mustar si susan

loading...

* 1 piept de pui
* 3-4 linguri mustar
* sare si piper
* boia de ardei
* rozmarin
* cimbru
* 3-4 linguri ulei de masline
* 50 g susan

Mustarul il frecam cu ulei, ca pentru maioneza. Adaugam condimentele, dupa gust (si preferinta) si omogenizam.

Pieptul de pui il taiem fasii.

Punem bucatile de carne in sosul obtinut ( eu am pus si cateva bucati de muschiulet de porc), acoperim cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora.

Scoatem bucatile de carne din sos si le tavalim prin susan, acoperindu-le bine pe ambele parti. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

si dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc.

Se serveste cald, alaturi de o portie de cartofi glazurati cu mustar.😉

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. Que bueno, con lo que me gusta el Sesamo. Estupenda receta. Un saludo

  2. Gracias Jose Manuel. 🙂

  3. Miha, interesanta aceasta idee! O s-o testez si eu, mai ales ca putem folosi probabil mustar dupa gustul fiecaruia. M-ar tenta cu un mustar picant… Un inceput de saptamana cu bucurii si reusite!

  4. Elena, sigur ca da…se poate folosi orice fel de mustar, dupapreferinte. La fel si condimentele.

    O saptamana minunata si tie iti doresc!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]