Mancaruri cu pui

Pui cu sos de rosii si usturoi

loading...

Avem nevoie de:

500 g carne de pui
1 pahar de vin alb
2 pahare de suc de rosii
5-6 catei de usturoi
oregano si boia de ardei
sare si piper
3 linguri ulei de masline

Carnea bine condimentata

o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.

Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea.

Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade sosul si carnea e bine fiarta.

Punem vasul la cuptor,pentru 15-20 de minute,pana se rumeneste.

Se serveste presarat cu patrunjel si cu mamaliguta calda.

Participam la concursul de pe bucataras.ro

loading...

Comentarii prin facebook

13 Comentarii

  1. mmmmmmmmmmmmm,vreau si eu:((((((
    😛

  2. Te astept cu draga Gabi! Pup!

  3. azi fac si eu Miha!
    sarumana!
    eram in pana de inspiratie si-a picat reteta la fix!
    o zi frumoasa tie si celor dragi.

  4. Gabi,sper sa va placa mult.La ai mei le-a placut,au mancat de se bateau turcii la gura lor! :))

  5. delicioooooooooossssssssssss…ca intotdeauna…

    mai Miha, eu am o dilema…tu toata ziua bucataresti??? la cate gatesti tu, asa ma gandesc…;)
    ce mi-ar place sa stai undeva aproape de mine..:)

  6. Andreea,nu chiar toata ziua mey…Doar dimineata! :)) Sau dupa amiaza…depinde de ce mai am de facut! 🙂

    Si mie mi-ar placea sa stam mai aproape…sa-l smotocesc oleaca pe fii-tu. :)) Pup!

  7. BUNA MIHA..:) SPER CA TI-A PLACUT PARJITURICA MEA 🙁 NU SUNT ASA EXPERTA IN TORTURI DA O SA TOT FAC CA O GRAMADAAAAAA 😉 MAI ALES CA SE APROPIE ZIUA COPIAISLOR MEI IN DECEMBRIE
    IMI PLACE SA GATESC NU MAI CA NU PREA APUC SA FAC MULTE CA COPILASI MEI INCA-S MICUTI 🙂
    SA STI CA AM FACUT SI RETETA ACEASTA DE PUI NUMAI CA EU AM COMBINATO CU INCA UNA SI MI-A IESTI BUNA SI ASA… FELICITARI PENTRU UN BLOG DRAGUT SI GUSTOS
    TE MAI ASTEPT PE BLOGUL MEU 🙂

  8. Anca,am vazut combinatia ta delicioasa! Super ai facut-o!

  9. Miha, mi-ai lasat apa in gura cu mancarica asta, arata absolut dementiala, dar eu am o mare problema acum, de cand sunt gravida nu pot manca mancare cu carne facuta de mine ca dau la boboci si nu are cine sa-mi faca, mai inebunit, dupa ce voi naste sigur voi prepara bunatatea asta, offf.

  10. Vicky, sarcina usoara in continuare! Si sper sa treaca repede perioada de greturi!

  11. Puiul asta arata asa de bine, mai ca imi vine sa trec la bucatarie, daca nu as avea o lene monumentala si se anunta niste mici mai pe seara 🙂

  12. Cum numai tu stii!!!
    Doar atat pot spune – din pricina orei tarzii, din pricina sentimentului de jena ca nu am mai lasat gand aici (chiar daca la tine vin oricand am nevoie de o idee, de inspiratie, de pofta de bucatareala – tu esti guru al meu) dar si… datorita faptului ca arata fabulos si mi-a lasat gura apa! 🙂

    Te imbratisez, Miha!
    Ilda
    Lavender Thoughts

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]