Mancaruri cu pui / Paste / Retete culinare

Pui in sos dijonez si iaurt

loading...

* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 2 catei usturoi
* 1 cana supa de carne
* 2 linguri mustar cu boabe
* 150 g iaurt
* 1 lingura faina
* ulei de masline
* boia de ardei
* rozmarin
* sare si piper

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si rozmarin, dupa care se prajeste putin, in 2 linguri cu ulei de masline.

Cand sunt gata se scot pe o farfurie.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc putin in uleiul in care am prajit carnea. Faina o „desfacem” cu supa de carne si turnam peste ceapa. Omogenizam, dupa care adaugam mustarul.

Dam cateva clocote, adaugam si carnea. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, la foc mic, in jur de 10-15 minute. La sfarsit, punem iaurtul, omogenizam, mai fierbem 1 minut.

Se serveste cu cartofi natur sau paste. Eu am facut paste fundite si le-am zis copiilor ca ne-a trimis Mos Craciun un cadou. :))

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. Hahaha…asta cu Mos Craciun este buna Miha….dar si mancarica este buna. Bravo! O zi buna!

  2. Multumesc Naina!
    Adevarul e ca le-as spune orice numai sa-i vad ca mananca. :)))

  3. mie mi-ar place varianta cu paste mai mult decat cea cu cartofi natur…..stiu sa imi fac daca am pofte,nu?pupici

  4. Sarah, daca as mai avea te-as invita la mine. 🙂

    Dar cum nu mai am, asta e…trebuie sa faci tu. :))

    Pup si zi buna.

  5. ce delicios cu mustar cu boabe!fundite iti dau eu pt. copii,ai vazut ca am!spunele ca -s de la iepuras(simon)!

  6. Eheheeee…ce-as vrea si eu o masina de aia de paste. Toata ziua m-as juca cu ea! :)))

    Poate o aduce iepurasul. Din 2011. :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]