Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pui marinat in iaurt

Avem nevoie de:

* 4 copanele
* 4 aripioare
* 150 g iaurt gras
* 1 portocala
* 3-4 catei usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* cimbru
* scortisoara
* ghimbir
* nucsoara

Iaurtul se amesteca cu zeama stoarsa de la portocala. Se adauga usturoiul pisat si restul ingredientelor.

Acest amestec se toarna peste carne, astfel incat sa fie bine acoperite.

Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru cateva ore.

Carnea astfel marinata se prajeste pe gratar, la foc mic, pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura preferata. Noi am avut batata bi kezbera. :)

Tags: , ,

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai multe rețete...

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]

Placinta-floare cu carne si branza

Placinta-floare cu carne si branza

Mod de preparare Placinta-floare cu carne si branza: Aluat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si apa, apoi turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit mai adaugam […]

Placinta-floare cu carne

Placinta-floare cu carne

Mod de preparare Placinta-floare cu carne: Aluat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Laptele caldut il amestecam cu uleiul si apa, apoi turnam incet peste faina. Framantam un aluat omogen si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit mai adaugam daca este […]

Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Mod de preparare Musaca de dovlecei: Dovleceii se curata de coaja, se scobesc de seminte cu ajutorul unei lingurite si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara cu putina sare si se lasa deoparte cateva minute, pana isi vor lasa zeama. Stoarcem bine de zeama presand razatura de […]