Aperitive

Pui Shanghai

Reteta Pui Shanghai

Piept de pui pane cu susan

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 100 g susan
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, imbru
loading...

Mod de preparare Pui Shanghai:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi. Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor. Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore, sa se intrepatrunda bine aromele.

Faina o turnam peste carne si agitam bine, astfel incat toate bucatile de carne sa fie bine acoperite.

Fiecare bucatica de carne se trece prin ouale batute bine cu un praf de sare. Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.

Se prajesc in ulei bine incins, la foc moderat. Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe un prosop absorbant.

Au fost atat de buni, incat n-am mai avut nevoie de garnitura. Am papat simpli, cu paine proaspata si salata de rosii 😉

Pofta buna!

RETETA IN IMAGINI

by Lena

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. This chicken looks so crunchy and tasty! 🙂

  2. Asta-i reteta dintre alea de „papa bun”, se vede ca in casa e la putere pieptul de „pasarica”, hi… hi…
    Multumesc pentru premii, te asteapta la mine un joculet !

  3. Kisses Maria! 🙂

  4. Cuscra,o sa trec sa ma joc. :)) Chiar m-ai facut curioasa!

    Si daaaa…pasarica e la putere. :)))

  5. Anonymous says:

    curry?

  6. Nu cred ca am inteles intrebarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]