Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe de pui crocante la cuptor

loading...

Dragii mei, pentru astazi va propun o reteta simpla, asa…ca de duminica dimineata. :)) O alternativa mai sanatoasa si mai aromata la clasicele snitele.

Am folosit copanele si o bucata de piept, voi puteti folosi ce doriti si ce va place.


6 copanele de pui
1 bucata piept de pui

1 ou

3 linguri pesmet
sare si piper
cimbru uscat
oregano uscat
busuioc uscat

Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul.

Separat batem bine oul cu un praf de sare.

Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat. Tavalim bine carnea pe toate partile, apoi asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru vreo 45 de minute, pana se rumenesc. Pe la jumatatea timpului de preparare se intorc pe cealalta parte.

Pieptul de pui se va scoate mai repede, altfel se va usca prea tare.

Se servesc calde, alaturi de un piure de cartofi, pufos si delicios, aromat cu arpagic uscat si fulgi de ardei iute.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

12 Comentarii

  1. Super1 imi plac tare mult pulpele krocante. Si ce poze frumoase! pup

  2. Mai e ceva??asa as rontai un copanel!!!

  3. bun!uneori mancarea simpla e si cea mai buna! si cu niste piure pufos- de vis!

  4. Mmmmm…apetisante pulpele crocante!!!

  5. Anonymous says:

    Delicioase!

  6. Sanatoase si gustoase! Picii mei cred ca ar adora aceasta mancarica.

  7. Hmmm ce bine arataa!! Imi plac asa crocante!!!

  8. Ce bun, si pe deasupra si light:)

  9. mmmm,simplu si foarte delicios;pup Miha!

  10. intradevar mai sanatos !

  11. Ador carnea preparata astfel !!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]