Mancaruri cu cartofi / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe de pui in crusta de cartofi

loading...

Avem nevoie de:

* 4 pulpe de pui fara piele
* 3 cartofi medii
* 1 ou
* 50 g cascaval
* 50 g unt
* boia de ardei
* nucsoara
* sare si piper

Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei

Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.

Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan

si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.

Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. mmmm arata minunat! o sa le fac pentru cina, am niste puire ramas de ieri, facut cu usturoi copt si branza afumata, pariez ca o sa mearga la fix.
    te-am votat cu placere, succes! imi plac tare mult retetele tale, tocmai am facut trandafirii cu mere si au placut mult tuturor. ce bine ca exista deserturi simple dar de efect!!
    cu drag, dana

  2. Miha!interesant si de efect,nu mai vorbesc de gust !
    Am sa incerc si eu,dar am o intrebare:pulpele crude …???
    Pa Miha.

  3. ramona says:

    ff bune.eu leam facut si au fost pe placul tuturor.felicitari

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Galuste de cartofi in sos de rosii

Galuste de cartofi in sos de rosii

Mod de preparare Galuste de cartofi in sos de rosii: Galuste: Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se pun intr-un castron si se paseaza. Se adauga untul, […]

Gnocchi din cartofi cu sos de branza

Gnocchi din cartofi cu sos de branza

Mod de preparare Gnocchi din cartofi cu sos de branza: Gnocchi din cartofi: Cartofii se fierb in coaja in apa sarata. Se lasa sa se racoreasca, se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga faina si grisul, sare si piper dupa gust si se framanta un […]