Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe de pui la capac

loading...

* 4 pulpe de pui
* ulei de masline
* sare si piper alb
* rozmarin

Pulpele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper alb si rozmarin. Se lasa jumatate de ora la frigider.

Intre timp se pune apa la fiert intr-o cratita. cand apa da in clocot, se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus si care a fost bine uns cu ulei.

Pe acest capac se aseaza pulpele condimentate si se pune cratita in cuptor, pana se rumeneste bine carnea pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii cu rozmarin.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: ,
loading...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. ça a l’air délicieux bravo
    bonne soirée

  2. daca am inteles eu bine procedura e un fel de a gati la aburi ,nu?oare merfe si peste facut asa?poate ai timp te rog sa ma lamuresti stii tu ca is mai grea de cap.pupici

  3. scuze miha tot eu te zapacesc.doar ca ma intereseaza reteta.capacul trebuie sa intre in oala sau doar sa o acopere?daca ai putea sa faci o poza cu procedura chiar si fara pulpe doar oala si capacul ar fi minunat.sper sa nu te supere rugaminte mea.pupici

  4. Fimere, merci beaucoup!

  5. Sarah, cu metoda asta se poate prepara si pestele desigur.
    Capacul acopera oala, doar ca e pus invers. Cu manerul capacului in oala.

  6. saru’mana de explicatie.esti o dulcica.pupici

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]