Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe si piept de pui crocantoase

Ingrediente

 

  • * 4 pulpe de pui dezosat
  • * 1/2 piept de pui
  • * 2 oua
  • * 40 g pesmet
  • * 300 g cascaval
  • * sare si piper
  • * boia de ardei
loading...

Mod de preparare:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet,

apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

17 Comentarii

  1. Hallo Miha,

    asta este o Mincare de Nota 20.
    Dacä este cineva la care nu-i place asa ceva , Persaona aia sau este bolnavä sau nu era gust de loc.

    Minunat. Mersi de Idee, o sä fac sie eu garantat.

    Multe salutäri Jacob

  2. Foooooooooooarte bun…carnita…exact ce ne place!

  3. M’mmm,ce bunatate si ce bine arata!

  4. Jacob, multumesc!
    Mancarea asta nu va placea cu siguranta vegetarienilor! :)) In rest, sunt sigura ca va place majoritatii. 🙂

  5. Ellis, si voi tot cu carnita? :))

  6. Carmen, multumesc!

  7. Miha vin sa iau premiu si ce vad……….sa zic?????? fataaaaaaaaaaaaaaa, unde ii tii? in spatele blocului? :)))))) fata love u dar unde-i premiu? kiss

  8. Hmmm , ce bunatate…
    Ce pofta mi-ai facut 🙂
    De-abia astept sa o incerc 🙂
    O zi buna!

  9. Banatanco, ti-am zis ca e plin frigiderul la supermarket! :))

  10. Betty, eu iti spun de pe acum pofta buna! 🙂

  11. MIHA – noi avem grupa de sange 0, ne place carnea…si…ciocolata::)

  12. BUNA MIHA …TE ASTEAPTA UN PRMIU LA MINE PE BLOG CAND AI TIMP DUTE SI IAL ….
    FF DELICIOASE 🙂

  13. Si la mine te asteapta niste premii, nu stiu de unde culegi atatea buantati si cand ai timp sa le faci, dar pe mine cu siguranta m-ai impreionat 🙂

  14. Miha, am facut si eu aceste bunatati. Sa stii ca vor fi facute mai des de acum incolo 🙂 Mersi mult de reteta !

  15. Ma bucur tare mult ca v-au placut! Pup!

  16. ruby rose says:

    mmmm:((…
    imi vine sa plang cand le privesc…..
    arata delicios…
    deabia astept sa le fac….
    felicitari miha…..!!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]