Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Ingrediente

  • piept de curcan
  • dulceata de ardei iute
  • cascaval
  • sare si piper
  • ierburi de Provence

Mod de preparare

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute:

Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra.

Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. Daca aveti o bucata mare de piept e cu atat mai bine, daca nu puneti bucatile mai mici una langa alta pe o bucata de folie alimentara, astfel incat sa formati un dreptunghi.

„Foaia” de carne o sarati si piperati dupa gust, apoi o ungeti din belsug cu dulceata de ardei iute. Deasupra puneti cascavalul ras sau taiat bastonase. Cu ajutorul foliei formati rulada de carne.

Transferati rulada pe o bucata de hartie de copt, presarati cu ierburi de Provence (sau ce alt condiment va place voua) si o inveliti bine, prin rulare, strangand bine la capete. Puneti intr-o tava si dati la cuptor la foc mediu pana carnea este gatita. Cred ca vreo 45-50 de minute am tinut-o eu. Cu cateva minute inainte de a fi gata desfaceti hartia de copt si lasati sa se rumeneasca usor.

Se lasa sa se racoreasca, apoi se feliaza.

Pofta buna! ­čśë

Rulada din piept de curcan cu dulceata de ardei iute

reteta rulada de piept de curcan, reteta rulada de carne de curcan, la ce folosim dulceata de ardei iute, rulada de carne cu cascaval, retete culinare cu carne de curcan

Tags: , , , , , ,

2 Comments

  1. Arata fantastic, e un aperitiv elegant si frumos colorat, felicitari!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]