Aperitive / Mancaruri cu legume / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Rulada de curcan cu legume

Aceasta rulada de curcan cu legume este foarte buna pentru atunci cand nu aveti mofturosi la masa. :)) Pentru piticii mei a avut prea multe legume la vedere. :)))  Din acest motiv am si facut o cantitate mica.

Fiind si aspectuoasa, putand fi mancata si rece, se va putea servi la masa si alaturi de alte aperitive. Si unde mai pui ca e si usor de facut? 😉

rulada-de-curcan-cu-legume-3

Ingrediente

  • ~350 g piept de curcan
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • amestec de legume congelate
loading...

Mod de preparare Rulada de curcan cu legume:

Carnea se toaca la masina de carne, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.

Pe o bucata de folie de aluminiu unsa cu ulei se intinde compozitia de carne in strat subtirel. Deasupra se pun legumele congelate.

  • Aici, oferta fiind variata, puteti alege in functie de preferinta voastra. Eu am ales un amestec de porumb cu morcov, ardei, mazare si fasole verde.

Rulada de carne cu legume

Presaram putina sare si piper, apoi ajutandu-ne de folie rulam carnea, pe lungime. Ruloul obtinut il invelim in folia de aluminiu, strangand bine capetele. Punem ruloul intr-un vas termorezistent, punem putina apa, cam de-un deget din inaltimea ruloului, si dam la cuptor la foc mediu, pana scade apa din vas. Desfacem folia, ungem ruloul cu sosul format acolo si dam din nou la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

Lasam sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza dupa dorinta.

Rulada de carne tocata cu legume

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

20 Comentarii

  1. Tare bine mai arata, draga Miha.
    Sper sa nu te superi, am facut si eu rulada ta de cascaval cu somon, tare-am mai poftit-o. Mie mi-a placut, iti multumesc pt reteta. Te pupic.

  2. Tare bun mai e si sanatos! Si noi tocmai ce-am mancat niste legume din astea la pachet 😉 Pupici

  3. Arata bine….ce as manca si eu o portie…la mine pe blog te asteapta un premiu…te pup!

  4. Ruladele sunt si favoritele mele. Arata super. Pup1

  5. Ruladele sunt si favoritele mele. Arata super. Pup1

  6. Tare bine arata!
    Miha de azi incolo am doua linkuri unde postez:
    http://adelas-cakes.blogspot.com – blog cu torturi
    http;//cevabun-cavadulce.blogspot -blog culinar
    Iti multumesc tare mult!
    Pupicei si un weekend minunat!

  7. Buna si foarte frumos colorata!

  8. Ce idee faina! Merci !

  9. Buna daca e cu legume, sa trimiti si la mine vreo citeva felii…

  10. vai ce bine arata! si ce idee buna! weekend frumos iti doresc!

  11. Ce colorata e si tare, tare buna!!!Pup!

  12. Ne-am sincronizat cu ruladele!Imi place rulada de curcan.

  13. arata super! Pup

  14. Arata foarte bine si este si foarte gustoasa:)!!!!Pupici:x

  15. Cat de bine arataaaaaaa…
    Si legumele arata minunat mai ales ca au multe culori.
    Te tzuc Miha !

  16. Ador orice fel de rulada !!!! 😉

  17. La cat de bine arata,gustul e pe masura
    draga mea,pentru munca pe care o depui si pentru toate bunatatile pe care le faci,te rog sa intri la mine pe blog sa-ti ridici un premiu
    te pup si o seara buna!

  18. Foarte buna ! La fel ca toate retetele tale. Te asteapta si la mine un premiu.

  19. Multumesc mult de cuvintele frumoase si de aprecieri! Va imbratisez cu drag!

    Fetelor, voi trece pe la voi sa ridic premiile. Va multumesc ca v-ati gandit si la mine. :*

  20. Adela, voi modifica in blogroll. Pupici!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]