Aperitive

Rulada de pui cu cascaval

loading...

Avem nevoie de:

1 piept de pui dezosat
100 g cascaval feliat
2 oua
1 lingura faina
4-5 linguri pesmet
sare si piper

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.

Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.

Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.

Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.

Se pot servi cu o garnitura la alegere,noi i-am preferat simpli,cu salata verde cu rosii.

loading...

Comentarii prin facebook

5 Comentarii

  1. Servesc si eu o felie de rulada, tot cu salata… Multumesc pentru masa, ca mi-ai facut o pofta… dar lasa ca ma razbun mai pe seara pe pieptul puiului…

  2. Te astept cu impresii cuscra draga! Te pup!

  3. Ce pofta mi-ai facut cu rulada ta. Cred ca am s-o fac si eu 😛 Pupici

  4. Miki,te astept cu impresii. Si poze! 😉

  5. Am facut si eu aceasta reteta si sunt foarte multumita de ceea ce a iesit. Cu siguranta o voi repeta. E rapida, gustoasa, usoara si sanatoasa 🙂

    Multumesc mult pentru reteta. Cu siguranta voi incerca si altele. Felicitari pentru ceea ce faci.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]