Aperitive

Rulada din piept de pui

loading...

* 1 piept de pui
* 2 oua
* 3 catei de usturoi
* 1 ceapa
* patrunjel
* sare si piper
* rozmarin

* Pentru umplutura
* 100 g cascaval
* 50 g telemea
* boabe de piper pentru decor

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.

Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.

Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.

Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

loading...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. yummy, ce bun e! 😀 mie imi plac ruladele cu muulta acritura alaturi!:Dpupici!

  2. mmm,ce bine arata!

  3. Arata super bine 😉 Delicios !

  4. Diamond, ai dreptate. Niste castraveciori murati merg de minune!

    Pup!

  5. Multumesc draga Alison!

    Pup!

  6. Multumesc Ala!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]