Rulouri de porc umplute

Delicioase sunt aceste rulouri de porc mai ales acompaniate… scaldate… inecate… in sosul de smantana cu usturoi.  De minune ar merge si o salata de castraveti, daca nu uita sotul sa va cumpere castraveti de la piata :)))

Rulada din cotlet de porc

 

Ingrediente

  • 4 felii de cotlet de porc
  • sare si piper
  • 8 felii bacon 
  • Pentru umplutura: 
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • sare si piper
  • 1 morcov
  • 1/2 gogosar 
  • Pentru sos: 
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 g smantana
  • 1 frunza de busuioc verde
  • marar
  • sare
loading...

Mod de preparare Rulouri de porc umplute:

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.

Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.

Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.

Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.

  • Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. :)))) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.

Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.

Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.

Rulouri de porc in bacon

Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra. Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.

Sunt delicioase! 😉 Va invit si pe voi sa le incercati si va doresc din suflet o saptamana buna, plina de realizari.

Rulouri din cotlet de porc

loading...

Comentarii prin Facebook

Comentarii

  1. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm , iar este inundatie la mine-n gura , mai Miha draga . Chiar asa , cand ai timp sa pregatesti atatea , si sa le mai si postezi ?!? cred ca tu locuiesti altundeva , unde ziua are 48 h , sau mai mult …
    Saptamana frumoasa si tie .
    Diana .

  2. O combinatie care sigur mi-ar placea tare mult…apoi si prezentarea pe masura…care face mare pofta!
    Pup si o saptamana minunata!!!

  3. Ophelia, statul acasa ca si mersul la serviuciu, dupa caz… are avantaje si dezavantaje. Eu am avantajul ca lucrand de acasa dispun de mai mult timp si pot sa ma organizez dupa cum mi-e voia. Ma rog, vorba vine…ca am timp liber. :)))

  4. Diana, mi-as dori sa stau acolo unde zici tu, macar cateva zile. Si asta nu ca sa-mi gasesc ceva de treaba, ci ca sa dormmmm… :))))

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *