Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Rulouri de pui cu masline

loading...

* 1 piept de pui
* cateva masline fara samburi
* bacon
* rasnita Kotanyi „Verdeturi italiene”

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare bucata de carne se pune intre 2 folii alimentare si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu „verdeturi italiene”. Amestecul contine si sare, nu mai este nevoie sa adaugati sare suplimentar. Asta fu cea mai grea operatiune, caci am avut nevoie de ajutoare. :))))

Pe fiecare bucata de carne se presara masline, atatea cate doriti, apoi se ruleaza cat mai strans posibil.

Invelim rulourile in felii subtiri de bacon si le punem intr-un vas termorezistent in care am turnat 1/2 pahar cu apa. Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste si grasimea de pe bacon se topeste.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi ca la mama acasa. ­čÖé

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

5 Comentarii

  1. Am fost pe un gand. ­čÖé

  2. Super reteta, si mai tare decat reteta super ajutorul ! Felicitari!

  3. bine ca s-au inchis trecatorile ca poate te trezeai cu mine pe-acolo!

  4. Ce frumos ti-a iesit! Mi-ai facut poftaaa

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]