Retete culinare / Salate

Salata cu „Miez de lapte”

loading...

Pentru astazi ceva simplu si usor, nimic sofisticat.

Doar o noutate in salata ce ne place noua cel mai mult. Si anume, branza Miez de lapte de la Delaco. O branza fina, ce seamana mult la gust cu mozzarella, ce poate fi folosita ca aperitiv, in salate sau chiar la desert.


1 cutie Miez de lapte natur
salata verde
1 morcov
cateva rosii cherry
2 fire de ceapa verde

Pentru dressing:

ulei de masline aromat cu busuioc
zeama de lamaie
sare si piper

Salata rupta bucati cu mana se pune intr-un castron, impreuna cu morcovul ras, rosiile taiate in 4 si ceapa tocata. Adaugam branza Miez de lapte si amestecam.

In momentul servirii salata se stropeste cu sosul ce l-am facut din zeama de lamaie si uleiul de masline, se sareaza si pipereaza dupa gust. Pentru doritori se poate adauga si un praf de chilli iute.

Pofta buna!

Acestea sunt noile sortimente de branza  Miez de lapte , alaturi de alte bunatati primite prin amabilitatea doamnei Simona Macavei, Marketing Coordinator al firmei Delaco. Multumesc. 🙂

Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. Très belle salade l’idéal pour le beaux temps!

    bisous

  2. Inca nu am testat aceasta branzica dar sunt convinsa ca este tare buna.Salata ta arata tare bine.
    O seara frumoasa!

  3. Imi plac grozav de mult salatele,sunt sanatoase si bune!Tre sa incerc miezul asta:)Pupici!

  4. Mi-am luat si eu Miez de lapte Natur. Are o consitenta placuta, fina si o forma foarte atragatoare. Arata bine si intr-un sandwich si intr-o salata.

  5. Miez de lapte e asemănătoare cu cottage cheese?Arata tare bine,in ultima vreme maninc multe salate :)si-mi place cum suna!Simplu si delicios!Un weekend frumos!

  6. hmm ce bunatate !!si ce bine arata ,Miha imi palce cum ai aranjat blogul nu am intrat de multa vreme dar ma bucur sa va revad pe toate gospodinele cum ati evaluat ….Felicitari

  7. Anonymous says:

    Tocmai am cumparat branzica asa ca reteta a picat la fix.Arata tare bine si cred ca si este delicioasa

  8. Sa aveti pofta buna! 🙂

  9. arata bine si foarte sanatoasa si oricat de usor si simplu ar fi de facut tot atat de repejor s-ar termina, deci, sa incepem alta portie 😀

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]