Aperitive / Retete culinare

Sos cu hrean

loading...

Avem nevoie de:

150 g smantana
1 radacina hrean
sare si piper

Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust.

Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti .

Tags: ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. Miha draga,am halit asa ceva la viata mea…demential!Partea cea mai tare in reteta ta,este ca razuind hreanul pe razatoarea mica,scapi de sinuzita…pe bune!:))))

  2. Tare bun sosul ăsta, merită să plângi pentru el!

  3. Da, ai dreptate, Ana Maria! Desfunda tot! :)))

    Dealtfel, se stie ca in caz de raceala cu nas infundat, sinuzita, un saculet cu hrean ras pus pe frunte face minuni! 🙂

  4. Da Adi, e tare bun! Si e potrivit pt multe mancaruri!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]