Mancaruri cu carne de vita / Paste / Retete culinare

Spaghetti cu sos picant de vitel

loading...

Avem nevoie de:

1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
4 linguri de ulei de masline
300 g carne de vitel tocata mare
3 catei de usturoi pisati
2 linguri de condimente Kotanyi maruntite (busuioc, cimbru, rozmarin)
1 pahar suc de rosii
2 rosii
1 pahar vin alb
sare
piper Kotanyi
patrunjel uscat Kotanyi pentru presarare peste paste
400 g spaghete

Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute.

Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. Decojim rosiile,le tocam marunt si le adaugam la sos.Fierbem la foc mic timp de 30 de minute.
Potrivim gustul de sare si piper.

Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare,le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.

Servim spaghetele cu sos,presaram cu patrunjel verde.

Delicios!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. si aici o portie,please!ca tocmai vrem sa cinam…si pastele tale’s suuper!

  2. Vin imediat cu o portie! 🙂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

Mod de preparare Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot: Pornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa: Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow cooker-ului Crock Pot, […]

Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Mod de preparare Chiftelute la cuptor: Legumele curatate si spalate le-am tocat marunt la robot. Evident, se poate folosi si cutitul sau razatoarea, dar asa e mai rapid 😉 Rastoarna legumele peste carnea tocata, pune si patrunjel verde tocat, sareaza si pipereaza dupa gust. Adauga oul si amesteca bine. Cu […]

„Tort” din cannelloni cu carne

„Tort” din cannelloni cu carne

Mod de preparare „Tort” din cannelloni cu carne: Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, pana se inmoaie. Adaugam morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici sau tocat la robot, apoi carnea tocata. Amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana se desfac bulgarasii de carne ce se formeaza. […]

Placinta cu cartofi si carne

Placinta cu cartofi si carne

Mod de preparare Placinta cu cartofi si carne: Stratul de cartofi: Cartofii curatati si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scurg de apa, se paseaza si se amesteca bine cu untul, laptele si cascavalul ras. Se sareaza si pipereaza dupa gust. […]