Retete culinare / Supe/Ciorbe

Supa Imperiala cu galuste

Supa Imperiala cu galuste

Ingrediente

  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • Pentru supa avem nevoie de: 
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
loading...

Mod de preparare:

Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.

Se adauga untul moale,

apoi faina amestecata cu gris.

Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora.

Ca sa fiu sigura de reusita supei :)) si de faptul ca vor manca cu pofta,i-am implicat si pe pitici la decupat stelute.

Si ca de obicei,au fost foarte incantati si erau tare nerabdatori sa le ajunga randul. :))

Supa:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Galustele se pun in supa fierbinte si se fierb cateva minute.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Foarte buna!

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

12 Comentarii

  1. Ce idee buna!

  2. ce frumos!:)(si bun,bineinteles:d)

  3. Miha draga mea, esti de-a dreptul mortala 🙂
    Abia astept sa am nepoti sa ma „distrez” si eu ca tine :):)
    Pupici si un we minunat!

  4. waw miha ..arata super si vad ca ai ajutoare:d…imi place mult ideea ta….o sa incerc si eu sper ca am succes

  5. Oana,si eu m-am bucurat de ideea ce mi-a dat-o Diamond. 🙂

    E foarte buna si merita incercata. 😉

  6. Foarte interesant!Nu m-as fi gandit la asta…

  7. Da Gabi,chiar a fost bun! 🙂

  8. Dana,multumesc! Iti doresc ca visul sa ti se implineasca curand! 🙂 Pup!

  9. Luminita,eu am avut succces la puiutii mei,sper sa ai si tu! Pup!

  10. Ana Maria…o incerci? :))

  11. supa,of course,delicioasa…dar piticii participanti si mai si!

  12. Alison,datorita lor a iesit supa atat de gustoasa. :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]