Retete de prajituri / Tarte si cheesecake-uri

Tarta cu ciocolata si frisca

loading...

Avem nevoie de:

1 foaie aluat foietaj
1 plic Crem Ole
250 ml frisca
150 ml lapte
50 g ciocolata rasa
frisca si cacao pentru decor

Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.

Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.

Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana ­čÖé pe care o intindem peste tarta racita.

Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. miha,super tarta ta ciocolatoasa!abia imi stapinesc saliva…

  2. Hai ca m-ai facut sa rad mai Alison! Pup!

  3. Vreau si eu, vreau si eu… sigur nu mai ai nici o feliuta pentru mine, mincacioaso de dulciuri… Pupici !

  4. Cuscra,stiu eu…poate mai gasim o feliuta pusa deoparte pentru…cafeluta de dimineata. :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Prajitura turnata cu gem si nuca

Prajitura turnata cu gem si nuca

Mod de preparare Prajitura turnata cu gem si nuca: Blat: Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt. O sa avem o compozitie ca o smantana mai groasa, […]

Prajitura turnata cu visine

Prajitura turnata cu visine

Mod de preparare Prajitura turnata cu visine: Umplutura: Visinele fara samburi se amesteca cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore, pana isi lasa zeama. Se cerne amidonul deasupra, se amesteca bine si se pune cratita la foc mic, pana compozitia se leaga. Dam deoparte si lasam sa […]

Tort de inghetata de caramel si vanilie

Tort de inghetata de caramel si vanilie

Mod de preparare Tort de inghetata de caramel si vanilie: Blat de biscuiti: Biscuitii ii punem in vasul robotului de bucatarie si ii rasnim pana obtinem un pesmet foarte fin. Adaugam zaharul vanilat si untul topit si mixam inca putin, pana obtinem o compozitie ca niste firimituri. Rasturnam intr-o tava […]

Prajitura turnata cu branza si cacao

Prajitura turnata cu branza si cacao

Mod de preparare Prajitura turnata cu branza si cacao: Pentru blat: Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt. O sa avem o compozitie ca o smantana mai […]