Paste / Retete culinare

Tortellinni cu carne si sos de rosii

loading...

* 250 g tortellinni cu prosciutto
* 4 rosii
* 2-3 linguri ulei de masline
* sare si piper
* busuioc
* 2 catei usturoi
* cascaval ras

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie marunt si se pun intr-o tigaie. Se inabusa in 2-3 linguri de ulei de masline. Se adauga usturoiul taiat in 2, busuiocul, sare si piper.

Cand sosul este gata, se scoate usturoiul si se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se servesc fierbinti presarate cu cascaval ras din belsug.

Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Paste cu sos de leurda

Paste cu sos de leurda

Mod de preparare Paste cu sos de leurda: Topim untul la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin, pana obtinem o compozitie subtire. Punem din nou pe foc si fierbem pana compozitia incepe sa […]

Ravioli cu ciuperci si branza

Ravioli cu ciuperci si branza

Mod de preparare Ravioli cu ciuperci si branza: Mai intai vom pregati umplutura de ciuperci: Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat punem ciupercile tocate foarte marunt si omogenizam. Amestecand din cand in cand tinem pe foc pana ciupercile se inmoaie se scade toata […]

„Tort” din cannelloni cu carne

„Tort” din cannelloni cu carne

Mod de preparare „Tort” din cannelloni cu carne: Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, pana se inmoaie. Adaugam morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici sau tocat la robot, apoi carnea tocata. Amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana se desfac bulgarasii de carne ce se formeaza. […]

Salata de paste cu avocado

Salata de paste cu avocado

Mod de preparare Salata de paste cu avocado: Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se pun la scurs intr-o strecuratoare. Aici, e pur optiunea fiecaruia daca trece sau nu pastele sub un jet de apa rece. Zic unii ca […]