Retete culinare / Salate

Tzatziki

loading...

Avem nevoie de:

2 castraveti proaspeti
200 g smantana sau iaurt gras
3 catei usturoi
2 linguri ulei masline
1 lingura marar verde tocat
sare si piper

Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari.

Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena.

Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.

Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.

Castravetii si smantana trebuie tinute la frigider inainte de folosire,sa fie foarte reci.

Tags: , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. Pingback: Cartofi picanti la cuptor | Dulciuri fel de fel

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]