Mancaruri cu pui / Retete culinare

Varza cu carne

loading...

* 1 varza medie
* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 1 cana suc de rosii
* sare si piper


Pieptul de pui se taie cubulete, apoi se pune la prajit in putin ulei de masline. Se perpeleste pe toate partile, apoi se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna, pana se inmoaie ceapa. Stingem cu sucul de rosii, apoi adaugam varza tocata marunt (sau taiata fideluta) si putina apa. Potrivim gustul de sare si piper, apoi acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana se inmoaie varza si scade zeama, pana la consistenta dorita.

Se serveste calda cu ardei iute si mamaliguta.

Daca va place mai scazuta si usor rumenita, in ultimele 20-30 de minute se poate da vasul la cuptor

Tags: , ,
loading...

Comentarii prin facebook

5 Comentarii

  1. Ce pofta mi-ai facut cu varza…arata foarte bine.O seara placuta!

  2. Nela, e buna tare varza. Mai ales cu carne de porc, dar pe care noi o mancam mai rar…

  3. Multumesc Bianka. 🙂

  4. Extraordinar arata, trebuie sa fug de la tine ca mor de pofta 🙂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]